pieknie Cie przypudrowalao a roza pierwszy klasa, tylko na talerz poozyc
Trawki przepiekne u Ciebie. Musze miec trawy, zakochalam sie. Anafalis tez fajnie wyglada, wysle, ze na wiosne pokaze jeszcze co potrafi.
Iwonko na pewno znajdziesz miejsce...
Kimono nie są drogie, bo do tej pory rzadko kupowane. Ja lubie tak z przekory kupować cos niekoniecznie top. Jak widać kimono są cudne i mysle, że bedą coraz częściej spotykane w naszych ogrodach.
Wklejam na Twoje życzenie, po resztę zapraszam do mnie
Irenko w taką deszczowo mglistą pogodę za bardzo nie szuram. Piesa też oszczędzam, chociaż wczoraj był w lesie z moimi domownikami. Teraz czekam na przejaśnienie. ale marnie to dzisiaj widzę. Z jednej strony dobrze, bo mrozu w nocy nie ma z uwagi na chmury.
Kochana jesteś
Twój za to będzie bezbłędny, tyle tu masz wzorców i podpowiedzi, nie będziesz latac i ciągle przesadzać, jak ja hi hido tego jest wielki i od razu fajnie go robisz
Anafalis perłowy
słabo przyrasta, ale zobaczymy dalej, wart grzechu
wreszcie widać trawki w donicach na Imprezowni
A ja mam tyle anafalisa, że musiałam zadołować, żeby nowe rabaty zrobić Wiosną go będę sadzić. U mnie rosnął w ziemi z piachem w dodatku na lekkim podniesieniu... Jesienią wiekszość przesadziłam w inne miejsce, gdzie jest zwykła ziemia, dosyć gliniasta i trochę mam obawy, czy sobie tam poradzi... Zobaczymy
Nie mogę się doczekać czasów, aż będę mieć zzarośnięte tak jak Ty
a moze twoje ukochane i moje tez kimonki wokol pnia powiedzmy 4 sztuki na wisnie? za nimi mozna dac obwodke z lawendy? i wkoponowac pomiedzy roze kule z bukszpanu.?
wpadam do Ciebie. Prawdę mówić, już tu dziś zajrzałam, ale nie śmiałam się wtrącać bez zaproszenia.
Trochę mam zgryz z tym pomysłem na rabatę bo nie rozumiem tego podziału na 2 części- to z czegoś wynika, czy tak po prostu.... i to mi zgrzyta.
A masz fotkę tego miejsca, żeby kontekst załapać?
Za parę minut zniknę, zajrzę wieczorem, albo dopiero w piątek, ale zajrzę.
Magnolio to zaszczyt Cie goscic.widzisz a ja nie mialam odwagi Cie zaprosic hortensje pojawily sie bo je dostalam.to jeszcze male sadzonki-tegoroczne.pomysla roznicowania rabaty stad ze nie chcialam ciagnac tego samego az na dlugosci 30m. Tak na szybko fotka- hortki.rosna tak jak obecna linia serbow-w L.serby za jezowkami sadzone maja byc na wiosne.jezowki malenkie ale.tez juz sa choc ich nie widac. Twoja pomoc bezcenna
Chyba się przeliczyłam nie mam rabaty na te piękności, więc zadołuję je i wiosną wsadzę na miejsce docelowe. Tak jak pisałam kupiłam 3 szt. dostałam 4 a za całość zapłaciłam ok 20 parę złotych więc cena była super.
Twoje łany kimono są tak cudne, że nie mogłam się powstrzymać.
Jeśli mogę prosić wstaw jej zdjęcia u mnie będę non stop sobie spoglądać
Iwonko na pewno znajdziesz miejsce...
Kimono nie są drogie, bo do tej pory rzadko kupowane. Ja lubie tak z przekory kupować cos niekoniecznie top. Jak widać kimono są cudne i mysle, że bedą coraz częściej spotykane w naszych ogrodach.
Wklejam na Twoje życzenie, po resztę zapraszam do mnie