Ptaszyna zadomowiona
Wnętrze aż błyszczy, ach Ty mój aniołku, kto by pomyślał, że obudowa kominka to Twoje dzieło, piękne butelunie, i jeszcze w bombkach....ja też pomalutku tworzę świąteczny nastrój
Kolejna publikacja Twojego pięknego ogrodu, ach jakie sukcesy...gratuluję....jak się czujesz, wiesz o czym piszę...wszystko ok
ściskam, tulam i buziakuję
Sporo zakupowych okazji mnie ominęło, szkoda Liczyłam się z tym i starałam się ze wszystkim zdążyć przed przyjazdem córki, potem już zbyt wiele się działo Może w przyszłym roku uda się więcej, chociaż nie narzekam, bo i tak powolutku ogród się zmienia
Pozdrawiam Iwonko
Bogusiu dziękuję za gratulacje i mam nadzieję, że Cię odnajdę, bo bardzo, ale to bardzo bym chciała Cię poznać i zobaczyć Twój niewykły, tajemniczy ogród
Muszę się przyjrzeć tym platanom, chociaż do mnie coraz bardziej przemawiają kuliste dęby błotne dwarf.
Diękuję Jolu
mnie się wydaje, że to jeszcze przedszkole i czekam na dorosły ogród Ale i w przedszkolu może być fajnie
Baaardzo je lubię i to w różnych odmianach Najbardziej te bezproblemowe. W tym roku większość to młodziaki, ale za rok już, myślę, będzie można na nie popatrzeć To tegoroczna magical candle.
Zapraszam serdecznie. Ewo, zapewne też lubisz kwitnące roślinki, zatem muszę wpaść d Ciebie
Kolejne hortensjowe fotki
hortensja Invincibelle
Hortensja Bobo
Omszona Macrophylla Aspera
Piękna hortensja, lubię ja nawet za jej cudne liście. Niestety jest dość delikatna i u mnie jeszcze nie kwitła. Przesadzę ją to może tutaj zakwitnie