Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:48, 25 paź 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Renia, sprawdziłam jeszcze dokładnie i naparstnica w najładniejszej fazie rozkwitu była jednak po połowie czerwca i wyglądała tak:

A dziś wygląda tak (drugi plan)

Zdjęcia usunę jak obejrzysz.

Dzięki wielkie
Nie usuwaj zdjęć Zimą będę przeglądać sobie wątek zastanawiając się nad kolejnymi rabatami i analizując już istniejące
A czy Ty mając do wyboru naparstnice a jarzmianki ... co byś wybrała?
Na Łowieckiej 22:42, 25 paź 2015

Do góry
Sabina76 napisał(a)

Oj nie bij, nie, bo wiesz -

A o M. nie zaszkodziło zapytać, bo co dwie złote rączki to dwie, albo jak to mówią - od przybytku głowa nie boli

A wianek super!

O! Nie wiedziałam! Nie chwaliłaś się skubańcu a tu trzeba gratulować!!!
Serdecznie gratuluję!!!
Hm... Mój M jest kochany i coś tam zrobić potrafi w domu ale czy od razu jest złotą rączką to nie wiem...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:38, 25 paź 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Bardzo proszę osoby z Wrocławia o fotkę lip drobnolistnych, które posadzono przy wyremontowanym Barze Barbara na Kazimierza Wielkiego. Aktualnie cudownie wybarwiły się na złoto-pomarańczowo i umarłam na ich widok.

http://www.propertydesign.pl/architektura_centra_handlowe/105/nowy_bar_barbara_we_wroclawiu_to_projekt_major_architekci,5276-20059.html#img

Widze ze i Ty Marzeno na lipy pozytywniw nastawiona
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:33, 25 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Po tej rabacie najbardziej widać jesień - tło lasu dopełnia całości

Ach...widać !!!
Maluje pięknie ta nasza jesień
Słońce do spółki pomaga wydobyć tego złota jak najwięcej.
Zachwyt zostawiam
Piękne foty, złote foty na medal złoty
Pozdrawiam Sebastianie i zazdroszczę widoków
Ranczo Edy 22:32, 25 paź 2015

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Dziękuję Edytko, Właśnie wróciłam z poprawin i głosowania. Czas szykować się do pracy od jutra. Zmieniamy Polskę na +, Tylko z kim? Jak to? Ja z Tobą, łapiemy same plusy, i upiększamy nimi cale nasze ogrody. Ależ będzie pięknie!

Taki kosz zrobiłyśmy na wczorajszą mszę w kościele.

o obrotna dziewczynka zazdroszczę Ci Hanusia energii bardzo wiesz ? przecudny bukiecik !!! Spokojnej nocki kochana
Moja działka na Dębowym Lesie 22:29, 25 paź 2015

Do góry
Rumianka napisał(a)
Przyszłam przywitać się i załapałam się na 200. Zostawiam gratki, a teraz idę czytać Twój watek....Zapraszam do siebie, u mnie mniej stron...

Rumianka napisał(a)
Oooo, ten ogród już znam z wcześniejszych odwiedzin, nie zostawiałam wówczas sladu...Muszę dotrzeć do strony gdzie skończyłam...

Witaj Elisko!!
Miło mi,że zostawiłaś w końcu ślad
Zapraszam częściej,,,
Tak to śnieguliczkaa jak wypadłam ??
A za gratki dziękuję.Jakoś mi dobrze z wami

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:27, 25 paź 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Bardzo proszę osoby z Wrocławia o fotkę lip drobnolistnych, które posadzono przy wyremontowanym Barze Barbara na Kazimierza Wielkiego. Aktualnie cudownie wybarwiły się na złoto-pomarańczowo i umarłam na ich widok.

http://www.propertydesign.pl/architektura_centra_handlowe/105/nowy_bar_barbara_we_wroclawiu_to_projekt_major_architekci,5276-20059.html#img

Widziałam, śliczne som. Ale widzisz, zdjecia nie zrobiłam.
Natomiast u mnie przy podjeździe, dla odmiany, rosną dwie szczepione lipy srebrzyste. Aktualnie też są ślicznego złotego koloru:
Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń? 22:24, 25 paź 2015

Do góry
L00zak napisał(a)
I z sobotnich porządków, nic nie może się zmarnować, wykorzystać można wszystko

Grunt to pomysłowy Dobromir...
Hirutkowy raj:)) 22:23, 25 paź 2015

Do góry
Krater w trakcie-melioracja juz zrobiona,wyrownana ziemia,cebulki beda pewnie wsadzone w sobote,reszta wiosna,przez zime podumam co posadzic

Ogródek Ewy 22:21, 25 paź 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Aniu, od kiedy jestem na forum zaczęłam zupełnie inaczej patrzeć na roślinki o tej porze roku. Nigdy nie lubiłam jesieni, teraz widzę jakie piękne przybierają barwy.
Wiciokrzewowi coś się pomyliło, ma bardzo dużo pąków.

Ja też nie lubiłam jesieni, dopóki w moim ogrodzie nie posadziłam ( na działce) roślin , które ubogacają trochę jesień
Także dużo w człowieku się zmienia
a to fajna sprawka,że tak Wiciokrzew kwitnie.Piękny jesienny dar
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:17, 25 paź 2015

Do góry
babka napisał(a)
Witaj w nowej rzeczywistości ...
U mnie też głównie wróbelki, gołębie i sroki fruwają do tego zimą sikorki ale wystarczył jeden wielki świerk na podwórku a przybyło gatunków, nawet nie wiem co to były za ptaki. Odkąd świerku nie znów gatunków ubyło
Pstrykałaś fotki dziś ? Liczę na jakiś ładny obrazek dla poprawienia humoru

Aż się boję tej rzeczywistości. Jak to się mogło stać jak nie znam nikogo kto głosował za....

Zdjęć nie robiłam
Ale z archiwum dla Ciebie na pocieszenie znalazłam to

Nie wiem czy oglądałaś "Amelie"?
Ona robiła fotki z krasnalem... Ja swego czasu z pieskiem

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 22:17, 25 paź 2015

Do góry
A jednak to już jesień:

Sprzeczność w ogrodzie 22:17, 25 paź 2015

Do góry
Jana napisał(a)

cudna jesień pokazałaś
Taka lubię Kiedyś mniej ja lubiłam , mało doceniałam.Może z racji ,że jestem zmarzluchem.ale mając swój ogród docenia się każdą roślinkę, wszystkie barwy każdej pory roku.także jesieni
Typografia ogrodu 22:17, 25 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Piękny ten grab Tak go prowadzisz czy już taki typ wąski??? Cofam sobie obrazki
A i froncik muszę pochwalić.. oryginalny, podoba mi się
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 22:11, 25 paź 2015

Do góry
Róże wsadziłam, tym razem poszło naprawdę szybko.
Chyba weszłam we wprawę
Czekam na kolejne dostawy, pozostało do posadzenia w tym sezonie już tylko trochę ponad dwadzieścia krzaczków. I na wiosnę będę biła siebie po rękach, by nie zamawiać na razie kolejnych!

Migawki z ogrodu, w którym jesień się wymieszała z latem.
Albo lato nie odpuszcza, albo jesień jakas taka niezdecydowana...

W moim małym ogródeczku - Dorota 22:07, 25 paź 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Sylwio będzie mi bardzo miło jak mnie odwiedzisz, jestem otwarta na spotkania, chętnie też w przyszłym roku wybiorę się do Ciebie. U mnie kawa i ciastko zawsze się znajdzie. Dziś częstuję wirtualnie, ale na przyjazd też się postaram.

Dorotka , ale pyszności serwujesz pycha , ale poczęstuję się wirtualnie bo w realu jak gdzieś mam jechać to sucha buła i woda .........inaczej bym się z moją przypadłością na krok z domu nie ruszyła.......... ale na wynos chętna jestem to się w domku poczęstuję jak już nigdzie od miejsca gdzie król chodzi piechotą oddalać nie będę się musiała ha ha.

Ależ ślinka cieknie.......na ogród
Ogród z koniczynką 21:57, 25 paź 2015

Do góry
Rumianka napisał(a)
W sobotę zlikwidowałam okrąg z iglaczkami, gdyż wyglądało jak napstrzone. Trawka też posiana.

Zabrałam się za wysypywanie kamyczkami okręgu huśtawkowego, ciężka praca...

pod kamyczki dawałam gazety i kartony,

eMuś zlitował się i donosił mi kamyczki, poszło od razu szybciej... i skończone. Przyjdzie deszcz obmyje kamyczki i będzie czysto.

Ja też wielokrotnie byłam w twoich progach
nie wiem czy zostawiłam ślad, czy tez nie..
Świetne zmiany, pracy, ojojo..to mnie tez czeka.zarysy mamy.Główne rabaty też.
Roślin i kasy brak,,ale pomału nowy ogród znowu będę budować na całości...Aby zdrowia dopisało.Bo to ostatnio szwankuje , po tym wypadku,,
Czytałam,że wysiałaś teraz trawę.Ja kipiałam do nowego ogrodu, na dosiewki.Ale jeszcze nie wysiałam,zastanawiałam się czy jeszcze można , czy dopiero na wiosnę ???
Ogród w Tarnowie 21:55, 25 paź 2015

Do góry
Richie napisał(a)
Przyznam się nieskromnie, że wygrałem konkurs na najpiękniejszy ogród w Tarnowie. Miałem nie brać udziału ale...był to ostatni już raz
Poproszono mnie o pokazanie ogrodu. Kilka aktualnych jesiennych fotek.

[

O matizen noga, jaczi piankny łegród. Jak widac, Ty knopie nie błeisz se robłety w łegrodze. Inni też robio wialdże łeczy, bo je na co. Wielkie gratulacje, nie dziwię się, że Twój ogród został nagrodzony. Tyle piękna tam można spotkać. Chylę czoła za pracowitość. Pozdrawiam
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:54, 25 paź 2015

Do góry
Nallar napisał(a)
To ja już siadam przy tak pięknie zastawionym stole, to lubię.
Przypomina mi się dyskusja na forum na temat babeczek, dziewczyny stwierdziły że po nich rośnie biust.

Ewo coś chyba w tym jest, bo ja do płaskich nie należę.Zapraszam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:53, 25 paź 2015

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies