Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Od nowa ... na przekór wszystkim 08:51, 25 paź 2015

Do góry
Dziękuję wszystkim za gratki

Macham w piękną słoneczną niedzielę

Pogubiłam się po drodze... 08:50, 25 paź 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
A może dziś coś innego

Jak mogłam tak przegapić ?!
Rocznik idealny, chętnych brak że się uchowała ?
Berberys cudownie odblaskowy masz, mój bury w tym toku się zrobił
Od nowa ... na przekór wszystkim 08:32, 25 paź 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Wieeesz, jak zaczęłam przeglądać mój wątek od początku, to Cię zobaczyłam, jak mnie sierotę powitałaś na ogrodowisku i ja tak Ciebie nie zauważyłam, a tego avatarka nie sposób ominąć, totalny luzik i zaglądam do Twojego ogrodu i z niego na razie nie wychodzę, bo też się teraz chcę tak poczuć na luzie i jak gwiazda

O tu przykład

Witaj Aganiu, powitałam Cię a potem wątek gdzieś mi uciekł, koniecznie muszę nadrobić
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 08:27, 25 paź 2015

Do góry
To wszystko jak z obrazka ......cudny kolor brzoz I taka jak piszesz mila niespodzianka

Zielona odskocznia 08:15, 25 paź 2015

Do góry
Z rana w promieniach słońca

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 08:15, 25 paź 2015

Do góry
Taki mam widok przy śniadaniu....

...a taki z aslonu... jak sie wychylę z kanapy

Pogubiłam się po drodze... 08:13, 25 paź 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
W ogrodzie dziś przelotem jedno zdjęcie zrobiłam

jedno ale jakie pięknie kolor uchwyciłaś
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 08:12, 25 paź 2015

Do góry
Bylinówka po drugiej stronie jeszcze bardzo nieciekawa... rozsypałam chyba ostatnia skoszona trawę w tym sezonie...

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 08:07, 25 paź 2015

Do góry
Rzut oka na roszady inspirowane frontową rabata Łukasza

Niech tylko stozki podrosną - dojdą tu hacone wiosną i białe jeżówki w plecach
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 08:04, 25 paź 2015

Do góry
Malutki pod lasem 08:02, 25 paź 2015

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Kochani, cisy w przedogródku wsadzone Tylko tyle udało nam się zrobić z M, bo ja dziś cały dzień siedzę w kuchni, bo jutro mam obiad, pewnie połączony z kolacją z okazji niedługo przypadających imienin mojej drugiej połówki

Zdjęcia kiepskie i brakuje jeszcze ziemi, później M przywiózł i dosypał, ale było już ciemno. Tata zaczął też mi robić ten półokrągły chodnik, niestety musiał nagle nas opuścić, bo mój brat miał wypadek w Łodzi i musiał po niego jechać. Na szczęście nic poważnego się nie stało, tylko samochód rozbity.

Aniu u Ciebie prace pełna parą, super, cały czas do przodu, gratuluję
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 07:59, 25 paź 2015

Do góry
Dopiero co pisałąm Marcie ze moje brzozy więcej zielone niz żółte... a dziś

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 07:55, 25 paź 2015

Do góry
Stipa sie rozsiała niekontrolowanie... niech rosnie...

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 07:51, 25 paź 2015

Do góry
Słońce mnie dzis nie zawiodło i swieci od rana.
Bez sniadania, w pizamach, z aparatem

Nasz przydomowy ogródek 07:41, 25 paź 2015

Do góry
Marzenko berberysy dopiero nabierają jesiennych kolorów. W listopadzie będzie zdecydowana zmiana.

Ewa klęska urodzaju z orzechami. Grabienie liści na okrągło. W lutym obetnę kolejną dużą gałąź aby sąsiadom nie śmiecić.

Agata dam hortensjom jeszcze szansę. Jak ocieplenie nadal będzie postępować to zrobię to samo co Ty. Dzięki i Wam też dużo zdrówka.

Mój jesienny ogród 03:54, 25 paź 2015

Do góry
Witam was bardzo serdecznie,jest mi ogromnie miło że zaglądacie do mnie a zarazem pragnę przeprosić, że nie zaglądam ale nie mam czasu, jestem albo w pracy albo w terenie. Napisze krótko i obiecuję że odezwę się wkrótce, gdy skończy się jesień. Teraz mam jesień w pełnym rozkwicie i latam jak szalony, aby zobaczyć jak najwięcej i wszystko sfocić. Kupiłem jeszcze dwa obiektywy, żeby mieć większe możliwości złapania tego piękna, które mnie otacza. U mnie wszystko dobrze i po staremu. Zrobiłem w tym roku 4 tyś km na rowerze i pobiłem tamten rok o 500 km. Zdjęć narobiłem bardzo dużo i byłem na wielu fajnych wycieczkach i autokarem i na rowerze. Byłem nawet u Amiszów w mieście St. Jackobs. Dziś tak na szybko, kilka fotek. Zrobiłem ich tyle, że aż boje się policzyć. Już nie długo będę wolniejszy, to myślę że ogarnę się z tym moim bałaganem. Jeszcze raz pozdrawiam tych co się odezwali i tych co nic nie napisali. Wielkie pozdrówka z za oceanu z przepięknej Kanady. W tym roku nareszcie zobaczyłem Indian Summer w pełnej krasie, choć odwołano mi wycieczkę do Algonking Park, to sam nadrobiłem dwoma przepięknymi wycieczkami na Badland i jezioro Rocwood, na obu zrobiłem po 100 km, niedziela po niedzieli. W tamtym roku nie udało mi się pojechać do Algonking, w tym byłem już bardzo blisko, ale znów się nie udało,jak to mówią do trzech razy sztuka, myślę że za rok się uda. Trzymajcie się ciepło, u mnie pierwszy przymrozek był we wtorek. Na razie jest ciepło 16, oby jak najdłużej.

Skąpana w słońcu 03:31, 25 paź 2015
Do góry
ewsyg napisał(a)

Evening Glow

Ta jeżówka zapewne Waszych serc nie podbije, ale dla mnie jest cudna. Kupiłam ją jako jeżówkę brzoskwiniowo-różową. Okazała się kameleonem. Rozkwitając jest żółta, potem na małą chwileczkę jest brzoskwiniowo-różowa, następnie bordowo-kremowa. Tą ostatnią barwą podbiła moje serce. Mam rabatę w tej tonacji kolorystycznej więc idealnie się tam wpasowała. Rośnie w towarzystwie bordowych i kremowych liliowców, bordowego berberysa i róż. Szybko się rozkrzewia, ma dożo kwiatów osadzonych na sztywnych łodygach, nie wymaga podwiązywania.

to dopiero jest wynalazek
Mazury i mój kawałek ziemi 01:33, 25 paź 2015

Do góry
Renatko tak było jeszcze w czerwcu ale będzie inaczej rewolucja w moim ogrodzie czy na leprze nie wiem tak wyglądała skarpa przy tarasie w kwietniu a tak wygląda dziś
Podwórkowa rehabilitacja 01:03, 25 paź 2015

Do góry
ryska napisał(a)

Reniu, ile czasu zajmuje suszenie takiej partii pomidorów? Suszysz w piekarniku czy w suszarce do grzybów?
Kwiatowy ogródek Monteverde 00:53, 25 paź 2015

Do góry
monteverde napisał(a)

a nie za długo Basiu? już powinnaś postawić z tego roku a tamtą wypić

Pigwówki w tym roku nie nastawiam, zapas solidny mam, ponadto trochę berberysówki i pestkówki. Wiśniówka i aroniówka się robią, a od syna dereniówkę mam. Na lata starczy.

Różyczka piękna.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies