Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:01, 30 gru 2015

ZbigniewG napisał(a)
Kasia rzuciłaś hasło Glauca Globosa to podrzucę coś takiego karłowego
Waldbrunn

jednak Glauca Globosa to zestaw obowiązkowy

Właśnie od Ciebie wracam . To prawda - zestaw obowiązkowy . Dopisany do listy chciejstw . Ten maluch też fajny
Katkak 21:02, 30 gru 2015

Agcia napisał(a)

Miodzik niesamowite efekty daje ten aparat nie?

To prawda , bardzo jestem z niego zadowolona .
Katkak 21:17, 30 gru 2015

I znów ptaszkowo, ale jak mam takich gości to aż grzech nie focić
Katkak 21:23, 30 gru 2015

Kto widzi dwa dzięcioły?

mrozik pozwijał rodki
Ewa777 21:26, 30 gru 2015

U mnie rodki też pozwijane. Mówisz, że to od mrozu? Już się bałam, że im za sucho
Bardzo fajne zakupy. Czy Ty robisz sobie przerwę ogrodową? Jak na razie szalejesz
sylwia_slomc... 21:28, 30 gru 2015

U nas też dzisiaj mrozik
Śliczni ci goście ogrodowi, fotki pierwsza klasa, ale sam aparat fotek nie cyka.....potrzebne wprawne oko i ręka co nie zadrży Gratuluję obu
Katkak 21:58, 30 gru 2015

kasiek napisał(a)
Ale szalejesz w ogrodzie, aż miło patrzyć Ja nie czasowa - przez ten remont mam zakrejony monitor i problem coś napisać... Ale juz niedługo koniec! Piękne stelaże i jakie zakupy - zupełnie jak ja w zeszłym roku - miałam taki sam power do roboty w ogrodzie - zima nie ziama w tym juz skonczyłam robote w poł. grudnia i teraz czekam na wiosnę, potem Pisarzowice i przytargam z 10 rodków Las bedę cały ogalac od spodu i rodki sdazić
Pozdrawiam

Kasiulka ledwie usuwanie trawy z rabaty udało mi się dokończyć. Na więcej brakło czasu, no i teraz pogoda mało ogrodowa . Chętnie bym dalej z kostką poleciała, ale chyba trzeba się będzie w cierpliwość uzbroić . A tego niebieskiego maleństwa nie mogłam nie przygarnąć . Ciekawe czy przeżyje. Okryłam go, ale dopiero co posadzony... Zobaczymy, co ma być to będzie. I zapomniałam zakryć ciemierniki , teraz to już doopa . Nie mogę się tych Pisarzowic doczekać . Zakupy moje skromniejsze będą, ale grunt, że będą . Buziole .
Katkak 22:06, 30 gru 2015

Ewa777 napisał(a)
U mnie rodki też pozwijane. Mówisz, że to od mrozu? Już się bałam, że im za sucho
Bardzo fajne zakupy. Czy Ty robisz sobie przerwę ogrodową? Jak na razie szalejesz

Tak Ewciu, to od mrozu. Zrobiłam sobie przerwę od kiszenia w domu i do ogródka wyskoczyłam . A teraz będę sobie ogródkowo w domku pracować - malowanie drabinek pod róże .
Katkak 22:23, 30 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
U nas też dzisiaj mrozik
Śliczni ci goście ogrodowi, fotki pierwsza klasa, ale sam aparat fotek nie cyka.....potrzebne wprawne oko i ręka co nie zadrży Gratuluję obu

Sylwuś zimno jak diabli, a ja zapomniałam ciemierniki przykryć . Ale zobacz za to jaki schron mojej tyciej horci zrobiłam . Szczególnie mi na niej zależy bo patyczek pobrałam od dwubarwnie kwitnącej hortensji , biało-różowej .

To białe to styropian .
sylwia_slomc... 22:45, 30 gru 2015

Opatulona jak się patrzy, a czemu ciemierniki chciałaś okrywać? One kwitną przecież w zimie spod śniegu, moje mają pączki , ale nie okrywałam, muszą sobie poradzić