Ja też uwielbiam rojniki a w tej kompozycji są śliczne!!
Co do kwiatów to zwykle zaczyna się od tulipanów i piwonii a potem róże i już nie ma końca.....
Na pewno niezgodnie z instrukcją tylko połówkę przykładalam i cięłam jak od szablonu po brzegu, czyli tam gdzie szablonu nie było... Nie wiem czy to zrozumiale??? Jutro zrobię fotkę przy kulkowaniu
Ania ja teź na to nie wpadłam realizuję projekt, krok po kroku. Ale mnie cholera brala przy sadzeniu tych niemal 200 doniczek pomiędzy płyty granitowe, osadzone w podmurówkach...
Kasia ja dzisiaj wykulkowałam 3 bukszpany bo mnie drażniły że takie poczochrane. Ale uprzedzam, że jeśli teraz to zrobisz to bedziesz długo czekała na kolejne przyosty.
Ja też nie mam pAtentu na żurawki. Posadizłam w słońcu. Jakoś marnie wyglądają. A lime w zachodniej częsci rosną i widać , że się przyjęły. Może czerwone też nie lubią słońca???? Na pewno nie lubią gliny a mi się nie chciało wymieniać podłoża....
O widzę, że Ania też masz taki problem. Ale na skrzyp mamy sposób opisany przez Hanusię. Uciac (nie wyrywać) i malować pedzelkiem z Biofixem. Spróbuję jak mi znów odrosną ze zdwojoną siłą, bo je powyrywałam...
Mój jak dzowni i wie, że wyjechałam z pracy a do domu nie dotarłam to tylko zadaje pytanie w ktorym ogrodnictwie jestem??? A jak dobrze pokombinuję to ma 4 w promieniu kilku kilometrów od domu lub pracy
Juzia rozplenice też są miniaturowe... Dowiedziałam się o tym jak kupiłam zamiast 80 cm miniaturkę
Frosted curls mi wymarzły tej zimy, wszystkie 8 szt!!