Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

aldonaz 00:37, 27 maj 2012

Skąd ja to znam, lista chciejstw się wydłuża...
Milka 00:44, 27 maj 2012

A Iza, dopiero testuje na sobie, my już wiemy jakie to bolesne i trudne zadanie; ,,lista chciejstw"
Linka 07:47, 27 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

dziś pojechałam z koleżanką pomóc jej kupić "balkonowce" i wróciłam z pelargoniami ... są cudne ...

...

No cudne , cudne Konstancjo, u mnie takie nie do zdobycia, chociaż wypytywałam wszędzie. Będę wobec tego tu wpadać i podziwiać Twoje.................... może kiedyś szczepkę podprowadzę
bociek 21:23, 27 maj 2012

Konstancja, ja tez mam biale pelki zwisle, tylko moje sa z pojedynczym kwiatem Sliczne sa

Co do chciejstw dochodze do momentu kiedy M mnie po powrocie z pracy zagaja: gdzie bylas? pokaz bagaznik
Madzenka 22:00, 27 maj 2012

bociek napisał(a)
Konstancja, ja tez mam biale pelki zwisle, tylko moje sa z pojedynczym kwiatem Sliczne sa

Co do chciejstw dochodze do momentu kiedy M mnie po powrocie z pracy zagaja: gdzie bylas? pokaz bagaznik

Mój jak dzowni i wie, że wyjechałam z pracy a do domu nie dotarłam to tylko zadaje pytanie w ktorym ogrodnictwie jestem??? A jak dobrze pokombinuję to ma 4 w promieniu kilku kilometrów od domu lub pracy
Konstancja30 22:14, 27 maj 2012

małżowiny po tych kilku latach zaczynają nas umieć ... jak wyciągam nową bluzkę z szafy już sam mówi "o leżała wieki i się doczekała" ... jak wbrew wcześniej obranej linii light patrzę na zjawiskowo piękne a obrzydliwie drogie chciejstwo z rezygnacją rzęzi "no ... całe życie o takim marzyłaś ..." ... jak wchodzę do domu z nabożeństwem niosąc pyszniótki kawałeczek tortu węgierskiego ... czym prędzej znika z pola widzenia ... gorzej jest ze mną samą bo w ukochanym TK MAX do ciuchów nie dochodzę bo przy wejściu same ogrodnicze cuda ... nawet jak "Rzeszów" podkupi zostaje zbyt wiele ))) ... jeżeli w ogóle tam dojdę bo jestem na etapie zaciągania wszystkich do okoliczny agrocentrum i wszelkiego rodzaju szkółek ... niestety w większości wypadków uprawiam szwędactwo ale jakie później przemyślane będą zakupy
Martek 00:03, 28 maj 2012

Dobrze jest się tak poszwędać ,faktycznie z dystansu chciejstwa dojrzewają i są bardziej przemyślane Ja to wiem bo tak robię nawet z butami .Zawsze jestem w 5 sklepach,żeby później nie żałować,że gdzieś były ładniejsze
Jestem w lekkim szoku,albo mam awarię,albo forum dziś umarło od 11 z minutami ...???
Milka 12:46, 28 maj 2012

Czyżby lista chciejstw w realizacji, bo cisza
majkel0326 13:00, 28 maj 2012

Oj te chciejstwa,skąd ja to znam A ogrodowisko tylko sprzyja wydłużaniu listy A co do kur,to bardzo lubią kannę,miałam ze trzy lata temu,kilka dni mnie w domu nie było,jak wróciłam to nawet listeczek nie został
monteverde 13:02, 28 maj 2012

bociek napisał(a)

dobre Boćku