Kasiu dziękuję za zachętę - jak tylko będę muszę zobaczyć
a jeśli chodzi o przegorzan to wydaje mi się że on nie pasuje do Twojego ogrodu i pewnie z łatwością go wyciepałaś
No troszkę tak, kwitnie mi lwia paszczka, chryzantema bylinowa, jeszcze późny aster, krwawnik,bratki,róże w pąkach bo zerwałam tydzień temu rozkwitnięte, no i mam jeszcze piękne liście tytoniu co mnie dziwi
Dzięki Danusiu,że się odezwałaśBardziej skłaniam się do tych rabat przerywaną linią...Przecież zawsze mogę zlikwidować tą ścieżkę(ale musiałabym trochę popracować nad eM aby Go przekonać. Odkąd czytam O. nie sadzę już roślin w trawniku ale to są jeszcze pierwsze nasadzenia po budowie,gdybym to wszystko wiedziała wcześniej na pewno mój ogród inaczej by teraz wyglądała tak muszę się teraz męczyć aby coś sensownego z tego wyszło
Witaj!
dziękuję za informacje o przegorzanie - tak się nim zachwyciłam a to chyba trochę kapryśnik jest.
To pozdrawiamy Kondzia
Ciesze się że Ci się u mnie podoba, ja już wiem że do Ciebie będę zaglądać
w takiej sytuacji jak nie wiem to siać połowę teraz a drugą na wiosnę - przekonałam się że jak zależy bardzo to trzeba wysiać do doniczek wiosną i potem pikować - amen
Już kolorowa się kończy buuuu a kosiarkę bym chętnie wyjęła ale szef nie jest chętny to co mam zrobić... grabię i liczę że to lecą kalorie ...hehe a potem czekolada na wzmocnienie