Intryguje mnie jeszcze kształt tej ściany , ona nie jest prosta i nie musi być i u mnie skoro w pobliżu ściany jest kółko wysypane czerwonym żwirkiem ...... i do tego ten leżaczek który również może służyć jako ławeczka ..... bo na pewno dwa się tam nie zmieszczą , choć jeszcze nie wiem ..... Zobaczę .... jaka cena .... Ciekawy zdecydowanie pomysł na wprowadzenie odrobiny klasyki w postaci tego łupka do tego kolorku ..... No proszę jest pomysł ! dziękuję jeszcze raz
Mamy wiosnę na Ogrodowisku, nieważne w jakim kraju Ale jest - cieszmy się. Jak byłam w zeszłym roku w Niemczech o tej porze też kwitły oczary i przebiśniegi i tego Ci zazdroszczę, klimatu lepszego
Dziękuję za czerwień ....... właśnie ona jest tak stonowana , choć na obrazku to zawsze trochę inaczej niż w rzeczywistości ....... Poddałaś mi myśl Danusiu ..... bo jak widać nie koniecznie musi być granit ..... Wacham się teraz pomiędzy granitem (którego poza żwirkiem w ogrodnie nie mam w innej postaci) a tym kamieniem który mam na ogrodzeniu ..... No ale jeszcze będzie okazja na obgadanie sprawy buziam
Kwiatki jak zwykle piękne, i jak mogłoby być inaczej,
wszyscy wiedzą że jesteś perfekcyjna, a takiego daszku na pewno nikt by się nie powstydził, a mnie nawet by nie przeszkadzał.
No to zdjęcie z daszkiem jest superanckie
Pasuje daszek jak nic
wygląda jak król pod baldachimem, super pomysł Wicio miał
wszyscy wiedzą że jesteś perfekcyjna, a takiego daszku na pewno nikt by się nie powstydził, a mnie nawet by nie przeszkadzał.
No to zdjęcie z daszkiem jest superanckie
Pasuje daszek jak nic