Dziękuję za czerwień ....... właśnie ona jest tak stonowana , choć na obrazku to zawsze trochę inaczej niż w rzeczywistości ....... Poddałaś mi myśl Danusiu ..... bo jak widać nie koniecznie musi być granit ..... Wacham się teraz pomiędzy granitem (którego poza żwirkiem w ogrodnie nie mam w innej postaci) a tym kamieniem który mam na ogrodzeniu ..... No ale jeszcze będzie okazja na obgadanie sprawy buziam
Kwiatki jak zwykle piękne, i jak mogłoby być inaczej,
wszyscy wiedzą że jesteś perfekcyjna, a takiego daszku na pewno nikt by się nie powstydził, a mnie nawet by nie przeszkadzał.
No to zdjęcie z daszkiem jest superanckie
Pasuje daszek jak nic
wygląda jak król pod baldachimem, super pomysł Wicio miał
wszyscy wiedzą że jesteś perfekcyjna, a takiego daszku na pewno nikt by się nie powstydził, a mnie nawet by nie przeszkadzał.
No to zdjęcie z daszkiem jest superanckie
Pasuje daszek jak nic
Dziękuję za wizytę i miłe słówka w moim wątku. Twój domek i jego nazwa bardzo mi się podoba, wiedzieli architekci, jak nazwać domek Lubczyk, no nie może być lepszej nazwy dla domku
Pięknie będzie
Świerk serbski zgrabny, martwię się tylko, że była taka mała na święta to oni sprzedają czasem takie wyciapane z gruntu, ale świerk dobrze się przyjmuje. Podlewaj go czasem, żeby nie wysechł.