Nic więc dziwnego,że mają dylematy, no bo kto darmo wór prezentów tarmosi do chaty? Ale czy to bajki, czy to naprawdę się dzieje, zawsze w ten jeden wieczór każdy ma nadzieję!
Zbyszku Twój Mikołaj z Laponii, a mój chyba z EMPIK-u bo książek przyniósł bez liku I te, które u niego zamawiałam i te o których cichutko myślałam... Listy widocznie moje przeczytał bo z workiem knig do mnie zawitał ! Lubię jak przynosi prezenty mój ulubiony święty
Haniu, nigdy w istnienie Mikołaja nie zwątpiłam i ... dobrze zrobiłam Czy śnieg, czy też słota brnie do mnie przez zaspy lub błota ... I zawsze dotrze na czas! Ale zdarzyło się raz, że list tylko od niego dostałam i dłużej na prezent poczekać musiałam
Wtem do drzwi dzyń dzyń dzwonek dzwoni Święty Mikołaj przyleciał z Laponii Kto tam ? Pytają grzecznie dzieci Każdemu podarek jakiś wlecze. Wchodzi do środka wielkie chłopisko Pod nosem wąsy i białe brodzisko. Mały Jaś świętego oczkami świdruje I myśli - buty ma takie jak mój wujek !!! To jednak prawda co w przedszkolu szeptali Co robić - Jaś myśli - mam rżnąć głupa dalej ? Zbuntować się i nie powiedzieć paciorka ? A jak w worku laptop czeka lub komórka ?
Prześliczne masz rabaty, a ta choinka ze sznurka - świetny pomysł, bardzo pasuje do takich "ekologicznych", skandynawskich wnętrz. Sama zrobiłaś?
Girlanda cudowna, nie ma to jak jodła, Witek zawiesił moje stare girlandy, ale kazałam zdjąć. Już teraz nie mam ochoty na sztuczne gałązki. W przyszłym roku może zrobię coś ładnego z naturalnych.
Nareszcie dodali ten odcinek - chyba kilkanaście razy wczoraj sprawdzałem czy dodali Ja też
Nareszcie dodali ten odcinek - chyba kilkanaście razy wczoraj sprawdzałem czy dodali