Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodomania Oli

Ogrodomania Oli

Sebek 13:37, 27 gru 2011

Gabriela napisał(a)
Prześliczne masz rabaty, a ta choinka ze sznurka - świetny pomysł, bardzo pasuje do takich "ekologicznych", skandynawskich wnętrz. Sama zrobiłaś?

Ta choinka rzeczywiście cuuudo
ola 13:50, 27 gru 2011

Mam to szczęście, że siostra męża jest florystką i obdarowywuje nas czasem takimi cuuudami.
Pszczelarnia 13:54, 27 gru 2011

8 metrów - jodła! A świerk bardzo pocieszny! Pięknie.
tyna 17:58, 27 gru 2011

Ola, wizualnie gaulteria z kostrzewą jest dla mnie fajnym rozwiązaniem, jak najbardziej...
"fiu, fiu" u mnie oznacza pięknie, Danusia, wie
pięknie masz w ogrodzie, tego juz nie trzeba powtarzać...dawno mnie nie było....poświątecznie pozdrawiam...
Kaisia 20:48, 28 gru 2011

Olu to zdjęcie jest przepiękne, myślałaś o zrobieniu kalendarza ze zdjęciami swojego ogrodu, byłoby z czego wybierać u Ciebie jak i u Domi
Ja swój już zrobiłam

ola 17:52, 29 gru 2011

Może kiedyś się o to postaram, ale mój ogród jest ciągle nieskończony. Brakuje obrzeża wokoło rabat,
trzeba jeszcze dokupić z paletę kory,bo widać w wielu miejscach agrowłókninę (za którą mi tak strasznie wstyd przed Wami), czeka nas na wiosnę tynkowanie domu więc starałam się nie sadzić niczego blisko murów, choć tak strasznie mnie to kusi, nie jest jeszcze skończone ogrodzenie itd., itd.
I tak sobie myślę, że za taki kalendarz byłabym posądzona przez odwiedzających mnie o ogrodowy narcyzm. W gronie moich znajomych i rodziny nie znajduję niestety podzielających mają chorobliwą, ogrodową pasję. Ale bardzo chętnie powiesiłabym u siebie kalendarz z Twoim, Kasiu cudnym ogrodem.
Pozdrawiam.
Sebek 18:01, 29 gru 2011

Dlatego masz nas - innych ogrodowych szaleńców
Kaisia 18:03, 29 gru 2011

Olu widzisz to ja jestem tak zakochana w ogrodzie że zrobiłam taki kalendarz nie tylko sobie ale i mojej Babci, przeglądała go niejednokrotnie nie przejmuje ze ktoś mnie o to posądzi powieszę go sobie w biurze, co chcą niech myślą mam pasję i to dla mnie ważne.

Olu Twój ogród nie wygląda na niedokończony, ale widzę ze masz te same problemy co ja, też mamy nieotynkowany dom jest tylko pomalowany farbą podkładową i to nas jeszcze czeka, dlatego też wokół domu nie sadzę roślin tylko wysypałam żwirem. Też mi brakuje kory i na wiosnę trzeba jej nabyć w większych ilościach.
Ja uwielbiam Twój ogród podoba mi się jak komponujesz rośliny.
Sebek 18:06, 29 gru 2011

Jak dobrze słyszeć, że Wam kory brakuje - bo do mnie to powinna ciężarówka chyba przyjechać
Gardenarium 18:09, 29 gru 2011

Kochani, jak pięknie w takich ogrodach oszronionych.
Olu, widziałaś mój ogród w budowie? Widziałaś na pewno. Starałam się tak ustawiać doniczki, żeby tych brzydkich miejsc nie było widać. Sama się sobie dziwię że dosiewałam tyle razy trawę. gdy widziałam głupie uśmieszki budowlańców co mówili po co, a na co?

Kasiu popieram kalendarz Masz do pokazania jakie zdjęcia użyłaś? Mostek na 1 zdjęciu?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies