Pięknie już co hortensje zaczynają kwitnąć.
Lilie Piękne wszystkie.
Rabata pięknie zrobiona. I ten głaz. Lubię takie. Ciekawa ,ladniutka róża przy hortce. Co to za odmiana? ?
Jolu,masz ,masz co podziwiać. Piękne róże. Piękne lilie i to tego piękne liliowce.
Rabaty wymuskane .Hortensje też zapowuadaja sue6 ciekawie. Ladniutki.podziwiam te ogrodowe bo ja mam tylko 2 takie i to nie wiem czy one zakwitną.
Oplewiona...to za dużo powiedziane Skarpę mam czystą, a to kobyła wielka...na salonowej rzucik. I tam się siewki maku na mnie rzuciły Ale salonową w ciągu jednego dnia zrobię, na prostą pod sąsiadami też mi dzień potrzebny. To już małe piwko, mogę powiedzieć, że najgorzej nie mam
Zasuwasz...chociaż to dobre, że masz taką ziemię, że się da, że się nie klei. Bo ostatnio deszcze nas zaszczycają i nie zdąży wsiąknąć, a już następne pada Chociaż ja absolutnie nie narzekam, susza taka była, że może sobie padać do końca tygodnia
JC...to nie jest krzak, który jest wart pokazywania...rozwichrzone z lekka toto. Nawet nie wiem czy kiedyś mi przyszło do głowy ją z dalsza focić...chyba nie. Teraz tylko pojedynczymi kwiatami kwitnie, mus poczekać.
Lilie Ci się rozmnożą, tylko poczekać trochę trzeba
Żółto-pomarańczowe...muszę zobaczyć u Ciebie. Ja zapominam o zdjęciach swoich żółtych, a mam ich kilka za nową ławeczką i widać je przecież, świecą, a ja ciągle je mijam...
A powiedz mi ile ty masz swoją Ascot?
Anabelki masz cudne, zwłaszcza te stare przy gabionie.
Twoje lilie u mnie mają się dobrze, mam 3I uwielbiam je za kolor.. poważnie
Jak cię to pocieszy to u mnie jeżówki też tak wyglądają