Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Mój mały ogródeczek :) 13:08, 11 lip 2017

Do góry
Kawa napisał(a)
ooo widzisz a u mnie kwitnie ta od ciebie kremowa!!
śliczna jest i się zastanwiałam skad taką mam bo myślalal że tylko żółtą od ciebie

cieszę się że lilie kwitną hortki już w zaawansowanym stadium drzwi ekstra
szkoda że nie moge sobie takich sprawić

Cieszę się że zakwitły
Mój mały ogródeczek :) 12:51, 11 lip 2017

Do góry
Pięknie już co hortensje zaczynają kwitnąć.
Lilie Piękne wszystkie.
Rabata pięknie zrobiona. I ten głaz. Lubię takie. Ciekawa ,ladniutka róża przy hortce. Co to za odmiana? ?
Droga do spełnienia 12:44, 11 lip 2017

Do góry
Te czerwone lilie robią niesamowite wrażenie. Ileś Ty tam ikniech posadzilas ??
Pięknie w takiej dużej ilości wyglądają.
Moja glebo terapia 12:38, 11 lip 2017

Do góry
Jolu,masz ,masz co podziwiać. Piękne róże. Piękne lilie i to tego piękne liliowce.
Rabaty wymuskane .Hortensje też zapowuadaja sue6 ciekawie. Ladniutki.podziwiam te ogrodowe bo ja mam tylko 2 takie i to nie wiem czy one zakwitną.
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:43, 11 lip 2017

Do góry
Lilie, tawułki, czosnki, przetacznik... ech.... cudne widoczki
Ogród z łezką II 11:34, 11 lip 2017

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Kasiu, tutaj masz te Baronesse?
Przepiękne masz lilie, ale to już wiesz Moje też już zaczynają kwitnąć, ale pojedyncze.
Jak Ty to robisz, że masz takie piękne tawułki chińskie? U mnie znowu 3 padły, a 4-ta ledwo zipie, a tak mi się podobają.

Tak, tutaj. Całe 11 młodziutkich sztuk

Pierwsze lilie już przekwitły u mnie, muszę zrobić z nimi porządek na salonowej. Mus ustąpić miejsca jeżówkom i daliom

Nic nie robię z tawułkami, same rosną Większość mam Arendsa, chociaż chińskie też mam. Widocznie moją wilgotną glinę lubią.
Pan Maluśkiewicz 11:30, 11 lip 2017

Do góry
Wycięłam szałwię mocno bo się pokładała. Kwitną moje lilie, udają że są hortensjami

Ogród z łezką II 11:30, 11 lip 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Kasiu nie wiem co to jest kompakt. Lilie piekne. Tak ta moja to orientalna, moze przyszly rok bedzie zasobniejsza w kwiaty.
Mam jedna lilie kolosa czekam na rozkwit.

Aparat kompaktowy charakteryzuje się wbudowanym, niewymiennym obiektywem i jak dla mnie, jest prostszy w obsłudze niż lustrzanka.

Orientalna...one pięknie pachną One u mnie na końcu kwitły, to jeszcze mikrutką nadzieję mam, że choć jedna nie zmarzła...

Trochę kłopotliwe te wielkie lilie, obowiązkowo uwiązać trzeba, ale za to jaki zapach i ilość kwiatów wielkich Coś za coś
Ogród z łezką II 11:19, 11 lip 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)
czytam żeś odplewiona ..ja ruszyłam na podbój rabatom ...bo deszcz wreszcie spadł w sobote i dzisiaj i plewienie idzie sprawnie

Jubilee Clebration - pokaż ta panią w wiekszym kadrze ...cały krzaczek

a lilie no cóż ...wzdycham ...i czekam na cudowne rozmnożenie moich trabkowe najlepiej pachną mam 3 zóto pomarańczowe i je bardzo lubie ( obym nie zapomniała jutro sfocić ...to wkleje u siebie) ...a jak juz wspominałam wsciekłych pomarańczowych nie strawiam

Oplewiona...to za dużo powiedziane Skarpę mam czystą, a to kobyła wielka...na salonowej rzucik. I tam się siewki maku na mnie rzuciły Ale salonową w ciągu jednego dnia zrobię, na prostą pod sąsiadami też mi dzień potrzebny. To już małe piwko, mogę powiedzieć, że najgorzej nie mam

Zasuwasz...chociaż to dobre, że masz taką ziemię, że się da, że się nie klei. Bo ostatnio deszcze nas zaszczycają i nie zdąży wsiąknąć, a już następne pada Chociaż ja absolutnie nie narzekam, susza taka była, że może sobie padać do końca tygodnia

JC...to nie jest krzak, który jest wart pokazywania...rozwichrzone z lekka toto. Nawet nie wiem czy kiedyś mi przyszło do głowy ją z dalsza focić...chyba nie. Teraz tylko pojedynczymi kwiatami kwitnie, mus poczekać.
Lilie Ci się rozmnożą, tylko poczekać trochę trzeba

Żółto-pomarańczowe...muszę zobaczyć u Ciebie. Ja zapominam o zdjęciach swoich żółtych, a mam ich kilka za nową ławeczką i widać je przecież, świecą, a ja ciągle je mijam...
Coś jeszcze, coś więcej... 11:13, 11 lip 2017

Do góry
abiko napisał(a)
A powiedz mi ile ty masz swoją Ascot?
Anabelki masz cudne, zwłaszcza te stare przy gabionie.
Twoje lilie u mnie mają się dobrze, mam 3I uwielbiam je za kolor.. poważnie
Jak cię to pocieszy to u mnie jeżówki też tak wyglądają

Od jesieni Kupiłem od Popcarol za bezcen w Wojsławicach

Anabelle dziś w większości leżakują... Ale gorzej wygladają trzcinniki - moze się ogarną...
Coś jeszcze, coś więcej... 11:05, 11 lip 2017

Do góry
A powiedz mi ile ty masz swoją Ascot?
Anabelki masz cudne, zwłaszcza te stare przy gabionie.
Twoje lilie u mnie mają się dobrze, mam 3I uwielbiam je za kolor.. poważnie
Jak cię to pocieszy to u mnie jeżówki też tak wyglądają
Lilie - Lilium 09:42, 11 lip 2017

Do góry
Królowa nie jest tylko jedna Ciężko by było wytypować mi najładniejszą.

Po wielu latach zbieractwa i rozdrabniania się, usatysfakcjonowany wybrałem jedną drogę : Lilie
Mój mały ogródeczek :) 09:38, 11 lip 2017

Do góry
ooo widzisz a u mnie kwitnie ta od ciebie kremowa!!
śliczna jest i się zastanwiałam skad taką mam bo myślalal że tylko żółtą od ciebie

cieszę się że lilie kwitną hortki już w zaawansowanym stadium drzwi ekstra
szkoda że nie moge sobie takich sprawić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies