Połączenie z różami różowymi The Fairy będzie się gryzło, nie da się tego przełknąć, ewentualnie przesadzenie róż w inne miejsce, które z pomarańczem nie będzie się nakładać.
Jeszcze zaproponuję ścianę w kolorze mocny fiolet, ale pomarańczowa pewnie będzie lepsza, idealna. Róże należy zamienić na kremowe albo bladożółte z akcentami ciemnoniebieskimi w stylu szałwia omszona i oczywiście pomarańczowymi..
one są takie malutkie a takie śmieszne, można patrzeć i patrzeć i z dnia na dzień nie są takie dzikie ale mnie Bogdzia zarazila, bo w inne lata wsypalam popatrzyłam i do roboty a teraz siedze i patrzę, a roboty nie ma
Działeczka zgrabna i dość spora. Ja wszystkiego nie przeczytałam, ;przyznaję się bez bicia, ale zdjęcia obejrzałam, nie wklejaj więcej niż 4 w jednym poście, będzie lepiej
W tym samym czasie zasypujemy opaski tłuczniem granitowym
Chciałabym cię jeszcze zapytać jaka może być orientacyjna odległość od ściany budynku do serbów na ostatnim zdjęciu i od jakiej wysokości można i czy można je ciąć aby maksymalnie z 6 m miały?
Jeszcze raz gratuluję tak cudniastego ogrodu i kolejnych twoich ogrodów pędzę poszukiwać.Macham do całej ekipy i pozdrawiam z nowym rokiem
Jakieś 2,5 - 3 metry do pni świerków.
Trzeba ciąć od 2 metrów. Chyba że posadzisz duże no to od posadzenia tnij.
A ja mam pytanie dotyczące donic ....co to są za donice ?? Z jakiej firmy ?? I czy to żywica epoksydowa??
Zabijcie mnie, ale to nie żywica bo one strasznie ciężkie, kupiłam po przecenie ostatnie sztuki.
Polowanie na donice to jak polowanie na czarownice, nie ma w Polsce żadnej hurtowni, gdzie wiem że one stoją i są. Po prostu jakbym je chciała znów kupić to nici