Jeszcze cieńszą, toż to by same kostki pozostały, Witek przyzna mi rację , że kochanego ciała nigdy nie za wiele i że kobieta jest warta ile waży.
Pozdrawiam.
wiem, że złość masz na zimę, ale tyle nowego masz przed sobą, nie myśl o tych rusztowaniach, zaraz znikną, a że Wicio nie robi fuszerki...tym lepiej dla ciebie
o jej!!! no to będzie szał i to jaki!!! i te gadżeciki, będzie co oglądać, tak po prawdzie nie mogę się tego tak samo doczekać, jak moich rabat angielskich!!!
podoba mi się podejście do kupowania, tak właśnie kupiłam nową baterię zlewozmywakową do kuchni...szłam i nagle..ta! i jestem zadowolona póki, co, a jak nie będzie z czasem dobrze, wymienię
stara służyła nam 15 lat, teraz już pewnie takich nie robią, maja wady na starcie celowo, aby wciąż kupować nowe..
co do lustra, uważam je za ważny element dekoracyjny i granie przestrzenią, u siebie mam 2 i do tego małe 4 nad płytą, coby zawsze w moim domu była obfitość..takie tam z feng shui
Połączenie z różami różowymi The Fairy będzie się gryzło, nie da się tego przełknąć, ewentualnie przesadzenie róż w inne miejsce, które z pomarańczem nie będzie się nakładać.
Jeszcze zaproponuję ścianę w kolorze mocny fiolet, ale pomarańczowa pewnie będzie lepsza, idealna. Róże należy zamienić na kremowe albo bladożółte z akcentami ciemnoniebieskimi w stylu szałwia omszona i oczywiście pomarańczowymi..
one są takie malutkie a takie śmieszne, można patrzeć i patrzeć i z dnia na dzień nie są takie dzikie ale mnie Bogdzia zarazila, bo w inne lata wsypalam popatrzyłam i do roboty a teraz siedze i patrzę, a roboty nie ma
Działeczka zgrabna i dość spora. Ja wszystkiego nie przeczytałam, ;przyznaję się bez bicia, ale zdjęcia obejrzałam, nie wklejaj więcej niż 4 w jednym poście, będzie lepiej
W tym samym czasie zasypujemy opaski tłuczniem granitowym
Chciałabym cię jeszcze zapytać jaka może być orientacyjna odległość od ściany budynku do serbów na ostatnim zdjęciu i od jakiej wysokości można i czy można je ciąć aby maksymalnie z 6 m miały?
Jeszcze raz gratuluję tak cudniastego ogrodu i kolejnych twoich ogrodów pędzę poszukiwać.Macham do całej ekipy i pozdrawiam z nowym rokiem
Jakieś 2,5 - 3 metry do pni świerków.
Trzeba ciąć od 2 metrów. Chyba że posadzisz duże no to od posadzenia tnij.