Olcia znalazłam takie coś tylko trudno dobrać do tak mocnych kolorów myślałam o tawułkach takimi piórami różowymi albo coś podobnego wstawię ci coś takiego zobacz i wykasuj ...
Jolu, jak daleko masz od siebie (licząc od środków) kulki bukszpanowe ?
Jak daleko są od siebie (też licząc od środka) barony? Na fotce wygląda, jakby były pomiędzy kulkami
Jakbyś mogła w wolnej chili pomierzyć, byłabym wdzięczna. Na mojej rabacie one są małe i myślę, że dlatego efwektu nie ma. Ale może też być tak, ze odległości są zbyt duże. Na wiosnę musiałabym poprawić.
Patrzyłam dziś na moje trawy i też się zastanawiałam, czy już nie pora wiązać.
Ale poczekam, aż przestanie padać.
SYLWIO, PRZEMKU róże zamawialiśmy zbiorowo z pracy jako jedno zamówienie. Moich jest 18 i wszystkie już posadzone. Będą jeszcze kolejne z innej szkółki za tydzień.Oj jak zaczną kwitnąc na pewno M mi pogrozi paluszkiem.
Prosze wstawiaj.niech mysla ze to u mnie takie ladne tez mam te odmiane i niedawno ja nawet troche rozmozolam i zobacze co z tego wyjdzie.mam tez taka cala zielona jak Twoja w lazience-widzialam u Ciebie
Iwono,Kasiu,Olu,Amelio,Iwono,Jolu,Olu,Dominiko,Paulo bardzo dziekuje za gratulacje.
Zwlekalam z ujawnieniem sie a teraz ciesze sie ogromnie ze to zrobilam i dzieki temu Was "poznalam". Uwielbiam rozmowy z Wami i te ogrodowe i te nie do konca Dzieki ze tu jestescie szybko te 500 minelo i niezwykle przyjemnie buziaki dla Was
To całkiem przypadkowa kompozycja i chyba mnie nie zachwyca odkąd tawuły się zaczerwieniły Werbeny wysiałam tyle że na hektarową łąkę by starczyło. Wtykałam ją gdzie tylko mogłam
Co w najbliższych planach ? Tak na szybko narysowałam, przepraszam za brak zdolności
Pod ścianą i płotem staną donice. W środku na szerokość będą miały około 90cm miejsca na rośliny.
Nie bardzo mam pomysł jak je obsadzić. To nie jest projekt na teraz zaraz ale chcę uwzględnić tu Red Barony, które muszę wyprowadzić sprzed domu i to być może już tej jesieni.
Macie jakieś propozycje ?
Mój wyglada identycznie . Może tak wygladaja uszkodzenia po przymrozkach i sniegu?
Gdy zgubi liscie planuję wszystkie wyzbierać i opryskac środkiem przeciwgrzybiczym.
Wszystkie miskanty wiąże ale dopiero wtedy gdy mróz spowoduje ze sa żółte. A w sobote od sadzenia cebulowych pocięły mi twarz...