Olcia znalazłam takie coś tylko trudno dobrać do tak mocnych kolorów myślałam o tawułkach takimi piórami różowymi albo coś podobnego wstawię ci coś takiego zobacz i wykasuj ...
Reniu, Edziu czarna trawka pasuje ale nie wiem czy w tym miejscu będzie pasować bo to będzie dość wysoka donica (50cm) obawiam się z perspektywy nie będzie dość widoczna ... (???) Mam takie zapisane inspiracje
Wiesz, z paleniska w tym miejscu chyba zrezygnujemy bo bliskość płotu i budynku powoduje zawirowania powietrza, trochę to niebezpieczne. Bardziej przydałaby się w tym kwartale woda, myślimy nad tym intensywnie
Donice będą wykonane z podkładów ( haaaa, jakby inaczej ) i będzie można na nich przysiąść i owszem
Hmm no szkoda, bo fajnie by tam wyglądało palenisko, takie jak w lawendowym.
No i wtedy na górze mogłyby być dwa rzędy podkładów, żeby siedzisko było szersze.
na zupełnie pierwszy rzut oka to red baron do tej donicy za mało i za delikatnie ...rozplenice ktore z niej wypływaja wygladały by bosko a gdyby była mozliwoasc zasadzenia tego rb pod nia to by juz było cudownie ale tam chyb aziemi na rabate nie masz.
No tak. Inaczej widać te wszystkie odległości na zdjęciu a inaczej jest w realu.
Chodzi mi o to, że jak patrzysz na donice z góry to żeby zrobić ściankę szerszą, z dwóch podkładów. Jak coś mogę zarysowac jeśli źle wytłumaczyłem