Mój ostatni nabytek, Aster wrzosolistny rozesłany
Namieszać przyszłam
wymyśliłam sobie taką rabatkę przy bramie ale wyszła mi za mała bo jest nieproporcjonalna do wielkości ogrodu może na forum ktoś mi pomoże, bo trochę się załamałam tym dużym ogrodem
Bukszpany zostaną posadzone na bazie w gruncie, na wiosnę przycięte i zobaczymy czy do doniczek, czy pozostaną w grucie. Raczej pozostaną aż kulki się zrobią.
size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl
Szkoda że nikt nie chce podpowiedzieć
coś Ty tutaj namalowała, we wszystkich opcjach akty widzę muszę jeszcze raz wrócić
Pięknie masz nad tym jeziorem, jakie znaleziska...czy one są już w twoim ogrodzie...kamienie i karpy Jak ja tęsknię za słoneczkiem, a tu takie ładne u Ciebie
A ja żurawek wiosną nie ścinałam , ani nie obrywałam bo nie wiedziałam , że tak trzeba i nowe liście przykryły stare i pięknie kwitły, łatwo się dzielą i ładnie przyjmują, szybko rosną ja z malutkiej roślinki wielkie kępy w jeden sezon mam Tylko u mnie nie są w zestawieniach Ogrodowiskowych tylko przy ścieżce ,ale wszyscy goście mówią, że fajnie się liście nad ścieżką przewieszają
moj piec uwielbiam w zimowe wieczory przysiasc na laweczce a tu mje koty przylapane na lenistwie. Pan pracuje a koty leniuchuja