Jabłuszka są sztuczne - przynajmniej tak wyglądają A gdzie - na pewno na giełdach kwiatowych
Pięknie udekorowane - aż żal jeść
Danusiu, Martusiu i wszyscy zaglądający tu ogrodniczki i ogrodnicy życzę Wam również zdrowych, spokojnych, pełnych pokoju i miłości Świąt Bożego Narodzenia
albo sprzedała dom i wyniosła się daleko.
Jezu, Łucja, w tej odsłonie na żywo nie widziałam Cudnie!!!!! No nie wiem - jak Ty to sadziłaś, to pewnie stałaś na ganku i mierzyłaś: to bedzie tu, a to tu... Bo kompozycja niewiarygodnie piękna! (tu se wstaw łapki bijące brawo - bo nie mam)
Wianek Sebka
Ohhh - chciałbym - ale nie w tym ogrodzie Choć w zasadzie dostałem projekt moich dwóch rabatków Ale projekt to jest cooooś
hihihi u mnie sąsiedzi chyba już nie zwracaja na mnie uwagi tzn pewnie myślą o ta głupia znowu leje Ostatnio sąsiadka zagadała czy czasami do szamba nam nie podcieka bo tak często wybieramy Wyprowadziłam ja z błędu że zbiornik jest szczelny, a to że często wybieramy to nic dziwnego bo nas cała gromada w domu i wystarczy że każdy spodnie z tylka zdejmie i już pralka pełna...
Ok - lecę spać
Skoro mamy na tapecie taki humor - te nie są aż tak rażące http://www.chamsko.pl/page/6