Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Jestem w polu 13:12, 17 wrz 2015

Do góry
Barbula potrzebuje jeszcze chwilkę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:58, 17 wrz 2015

Do góry
Milka napisał(a)

Tak, ta mała to łobuz, ale ma 7 miesięcy, więc dzieciak jeszcze ciekawa jestem ile zrealizuję z planu

orzech włoski znowu radykalnie cięty, mam zamiar na górze kulkę uformować

i kolejne na liście, przesadzic kosmosy siarkowe do pomarańczowych dalii, dojdą białe zawilce jeszcze

miskant Ml zarasta buki i nawet cyprysiki nutkajskie

ile byś nie zrobiła, to zawsze do przodu
i kolejne przepiekne rosliny - nienadążam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:55, 17 wrz 2015

Do góry
JulkAd napisał(a)

Jak Ty to robisz, że o tej porze masz jeszcze tak piękny kolor w ogrodowych?... U mnie już wszystkie dawno spłowiały i zaczynają przybierać raczej brązowy kolor. Trawka widzę że i u Ciebie zaczyna odbijać....doczytałam u Ani, że do lutego upały zapowiadasz?....lubię ciepło i gdyby ciut popadało.....dlaczego nie? buziaki

Jula, tak z ciekawości zaczęłam usuwać przekwitły kwiatostan i zaczęły wypuszczać nowe, to była próba, jeszcze kilka usunę i zobaczę, co będzie. Część juz też się przebarwia. Tak upały i deszcz, czego chcieć więcej
tej białej tez tak zrobiłam i jest nowe kwiecie

ta nadal cudnie kwitnie

te nadal kolor mają i idą kolejne pąki

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:48, 17 wrz 2015

Do góry
Dominika11 napisał(a)
no zachwycam się

dziękuję bardzo naprawdę teraz we wrześniu jest ładnie

pluskawice kwitną i pachną

zaczyna kolejny rodek kwitnąć, na liściach poranna rosa
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:46, 17 wrz 2015

Do góry
Dominika11 napisał(a)

pieski super

widzę, że grafik z pracami jest

Tak, ta mała to łobuz, ale ma 7 miesięcy, więc dzieciak jeszcze ciekawa jestem ile zrealizuję z planu

orzech włoski znowu radykalnie cięty, mam zamiar na górze kulkę uformować

i kolejne na liście, przesadzic kosmosy siarkowe do pomarańczowych dalii, dojdą białe zawilce jeszcze

miskant Ml zarasta buki i nawet cyprysiki nutkajskie
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 12:42, 17 wrz 2015

Do góry
Piknie jakie kolory az po oczach daje ))

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:39, 17 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Nie patrz na to, wazna jest Twoja wizja, co w duszy gra. Ja bardzo lubię jakis indywidualny rys w ogrodzie, który mówi o właścicielach A drzwi piękne kocham, zachwycam się nimi zawsze na wyjazdach. Zrobione osobiście, to mistrzostwo swiata. Spokojnie M moze i do 3 metrów dociągnać! Zasłuzył!!! Bluszcz z donic super, piekny akcent i zasłoni rynnę, dokładnie

Też lubię drzwi, zwłaszcza stare, bogate w ornamenty...czasami w starych kamienicach wrocławskich są cudowne, niestety zniszczone.
Będę działać w weekend, ciekawa jestem efektu
tu powoli limki mojej produkcji rosną, niektóre dopiero zakwitną; dołem widac ile stokrotek się wysiało, biało-różowe pełne, wiosną będą cieszyc
pluskawic i zawilców nie widać, Rubensa też, ale rozrosną się na ścianie

martwi mnie, że buki trikolor nie rosną tak szybko, jak chwasty, ale miały z 60 cm, teraz koło 3m po 4 latach

szkarłatce chińskiej usuwam kwiatostany, zbyt się sieje i o tej porze przebarwia się na limonkowy kolor
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:33, 17 wrz 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Dziękiza podpowiedzi też

Mam duży plan robót; fotel, rynna z donicami, poprawić okiennice, domalować koło okna, umyć drzwi i okno po malowaniu, przesadzic trawy...najeść się winogron
no to jeszcze czysty mur
psiaki podziwiają chyba
rzadkość taka poza, bo Misia stale w ruchu i atakuje Sonię
i widać murki jeszcze nie pomalowane i do planu, malowanie tych donic, mam taką specjalną chropowatą farbę
i cały bajzel na wierzchu

pieski super

widzę, że grafik z pracami jest
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:31, 17 wrz 2015

Do góry
LOJALNA
Jolu dzięki, siedź do woli mnie ogród wrześniowy bardziej się podoba jak sierpniowy
uratowałam te dalie, to był dobry pomysł aby je przesadzic, nacieszę się kwiatami
ale w tle widać różę Madame Plantier, chyba padła po przesadzeniu, może wiosną cud się zdarzy

to ta, ale ta jedna w innym miejscu

stwierdzam, że ciągnie mnie teraz do takich kolorów, bordo, żółty z pomarańczem i limonkowy

SYLWIA
jednak na błędach musimy się uczyć
wydaje mi się jednak, że będzie fajnie
Mazury moja miłość - zakładamy ogród 12:30, 17 wrz 2015

Do góry
a teraz zagadka
listki zielone, ale co to za roślinki?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:27, 17 wrz 2015

Do góry
Dziękiza podpowiedzi też

Mam duży plan robót; fotel, rynna z donicami, poprawić okiennice, domalować koło okna, umyć drzwi i okno po malowaniu, przesadzic trawy...najeść się winogron
no to jeszcze czysty mur
psiaki podziwiają chyba
rzadkość taka poza, bo Misia stale w ruchu i atakuje Sonię
i widać murki jeszcze nie pomalowane i do planu, malowanie tych donic, mam taką specjalną chropowatą farbę
i cały bajzel na wierzchu

Od nowa ... na przekór wszystkim 12:12, 17 wrz 2015

Do góry
iwka napisał(a)
konwalnik po przesadzeniu daje radę

ja też miałam 5 szt, a ostała mi się tylko 1 szt, resztę wcięło
Ogród wyrozumiały 12:12, 17 wrz 2015

Do góry
A jeszcze rozsunęłam..tak finanse wchodzą w grę i to że foremne trzeba będzie formować raczej

KAMILowe krok po kroku 12:11, 17 wrz 2015

Do góry

Skarpa po prawej stronie i schody tarasowe z rozbiórkowej cegły. Zdjęcie jest z czerwca więc rośliny już bardziej okryły puste miejsca. Muszę przesadzić stąd funkie. Słońce w tym miejscu jest zbyt mocne latem i nie było to dla nich dobre stanowisko.
Typografia ogrodu 12:08, 17 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Zakupilam dzis nawoz jesienny do ogrodu.popatrzylam w CO na cebulki bo ceny nieprzyzwoite-czosnki giganty po 9,8!!!globemastery po 17!!!

Szukalam tez cisow fastigiata robusta i b y ly piekne,wysokie na ok 1,3 m ale po 72 zl a potrzebuje 6 szt

Za Robustę tego wzrostu to nie jest wysoka cena... Swoje kupowałam po chyba 30zł, miały ok 60cm, a teraz po dwóch latach mają ok 1-1,20.
Za tę cenę bierz.
Czosnki sadź w większych doniczkach. Po przekwitnięciu wykopiesz i z każdej cebulki będziesz miała 2, czasami trzy. Tak to moja Droga algorytmicznie, z roku na rok pomnaża się pieniądze
Mój mały ogródeczek :) 12:05, 17 wrz 2015

Do góry
agnieszka_malysa napisał(a)
żurawki mojej mamy niestety ja za mało kasiorki wziełam a karta niemożna było hehe

cudne

u mnie też zawsze ból jak nie ma płatności kartą, bo w portfelu mam zawsze przeciąg
W Kruklandii 12:02, 17 wrz 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Coś na dziś

Justynko super ta rabata wygląda.Ach...i te brzozy
Mój mały ogródeczek :) 12:02, 17 wrz 2015

Do góry
żurawki mojej mamy niestety ja za mało kasiorki wziełam a karta niemożna było hehe
Ogród wyrozumiały 11:59, 17 wrz 2015

Do góry
Kilka lat temu w donicy na tarasie miałam begonie,a teraz :

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies