nie, no kupuję cisy tylko nie dzisiaj bo wydałam kasiutę i pusto w portfelu Muszę do poniedziałku się wstrzymać
Kupiłam jeszcze rozchodnik i ..... cebule tulipanów i czosnków
Tuje po 23 były ale wytargowałam na 21 nawet ładne
nie mam siły jeździć nie wiadomo gdzie po szkółkach, pojechałam zobaczyć u gościa z ogłoszenia, miał po 10 zł, miały być 60-90 cm ale takie chude jak patyki, nie kupiłam i wracając wstąpiłam do centrum w którym wieki nie byłam. No i muszę przyznać, że się trochę rozwinęli. Teraz się boję, że za często będę tam zaglądać
Jak zaczarowany jak bez ławeczek......u mnie oś widokową tworzy taras i na tarasie najczęściej wypoczywamy, była w ogrodzie huśtawka, ale się już rozleciała, a ławeczka ma być, tylko jeszcze odpowiedniej nie znalazłam
Klon Atropurpurea nie przeszkadza posadzony nad oczkiem, nie jest aż tak okazały
Liście, gdzieś fruwają po ogrodzie, ja nawet ich nie widzę, gorzej z wielkimi drzewami, które rosną u sąsiada i te liście są wszędzie i z tym muszę walczyć, klonika posadź tak , żeby liście
spadały za niego, a nie do oczka
Witaj
Dziękuję Ci za odwiedzenie mojego ogrodu.
Sam ogród jest prowadzony samopas, z jak najmniejszą ingerencją z mojej strony.
Byłem w Twoim ogrodzie, bardzo ładnie go zagospodarowujesz. Podoba mi się. Kotki fajne.
Życzę miłego odpoczynku po całym tygodniu pracy Rysiek ogrodowisko.pl/uploads/p/97/975537/original.JPG[/img] u mnie na razie cały czas wiosna.