Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

amelia_b 21:58, 30 wrz 2015

Marga napisał(a)

Miło, że wpadłaś Nie przejmuj się, ja też ma tyły. Albo nie mam czasu, albo zasypiam na siedząco
mnie zawsze w pracy łamie koło południa,raz mi się zdarzyło zasnąć przy biuro doba jest zdecydowanie za krótka,lub czas pracy za długi jestem za obniżeniem czasu pracy do 5 godzin dziennie
Marga 22:03, 30 wrz 2015

Amelia, zgadzam się, jestem za wydłużeniem dnia, bo czasu teraz brak na wszystko
Ha ha ... zasnęłaś w pracy?, ale pewnie nie spadłaś z krzesła jak ja
Budleje straciły kwiaty Może z zimna?
Marga 22:05, 30 wrz 2015

Atena napisał(a)
Przyszłam pozdrowić i pomachać.
Na fotki czekam.

Macham! Też macham
Fotki postaram się pyknąć pod koniec tygodnia.
Marga 22:07, 30 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Hej
U mnie tak samo więc się nie przejmuj

Cały czas się jednak łudzę, że się przekona do ogrodu i będzie czerpał przyjemność z pracy w nim
paula23 22:11, 30 wrz 2015

Marga napisał(a)

Cały czas się jednak łudzę, że się przekona do ogrodu i będzie czerpał przyjemność z pracy w nim

Wszystko się może zdarzyć mój M mnie ostatnio bardzo zaskoczył gadam mu jak najęta że kiedyś mu pokazywałam taką czerwoną trawę i chyba ją wkoncu kupie a on do mnie tego "red barona"? Normalnie szczena mi opadła że on zapamiętał odmianę bo na naszym placu to tylko tyle wie że tuje to tuje bo nawet ich odmiany nie zna

Więc wiesz wszystko się może zdarzyć
olga80 22:14, 30 wrz 2015

moje budleje też już odpoczywają a szkoda, bo tyle motyli to ja w życiu nie widziałam co w tym roku na niej
Marga 22:16, 30 wrz 2015

olga80 napisał(a)
moje budleje też już odpoczywają a szkoda, bo tyle motyli to ja w życiu nie widziałam co w tym roku na niej

Podobnie i u mnie. To był przepiękny spektakl! Zamiast coś robić, siedziałam obok jak ta gupia i się gapiłam
Marga 22:17, 30 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Wszystko się może zdarzyć mój M mnie ostatnio bardzo zaskoczył gadam mu jak najęta że kiedyś mu pokazywałam taką czerwoną trawę i chyba ją wkoncu kupie a on do mnie tego "red barona"? Normalnie szczena mi opadła że on zapamiętał odmianę bo na naszym placu to tylko tyle wie że tuje to tuje bo nawet ich odmiany nie zna

Więc wiesz wszystko się może zdarzyć

Taaa...cuda się zdarzają Juz moje pięciolatki znają więcej gatunków roślin niż on
Kawa 07:58, 01 paź 2015

Marga napisał(a)

Hej Kawa
Nie mów, że wszystko przeczytałaś? Było same zdjęcia obejrzeć. Zresztą 2014 roku nie zaliczam do udanych ogrodowo. Powinnam w sumie założyć nowy watek.

Dzięki za pochwałę mojej rabaty Ja tylko wsadzam, pomysł nie jest mój
Pozdrawiam

przeczytałam
zdjecia też pooglądałam, człowiek uczy się całe życie więc co tam 2014 ważne jak jest teraz
ewelaa74 12:48, 02 paź 2015

Ale masz orzechów!
Super zbiory
A wiewiórki zaglądają do Was ?