Jednak na żywo może to całkiem inaczej wyglądać i trudno ocenić co z nich można wystrzyc...
Jeśli są dwa okazy co mają okropne plecy posadz je razem do jednego dołka i być może od razu ukaże Ci się kształt
Ścinki koniecznie wetknij w nogi tym buksom, dzięki temu szybciej się zabuduja od dołu
Pieknie to wszystko wyglada. Bardzo mi sie podoba. Moze zaryzykuj jednak hortensje. Na tle tej brazowej sciany pieknie by to wygladalo. Moja Grandiflora bardzo dobrze radzi sobie na sloncu, ktore ma caly dzien, od rana do wieczora.
Joasiu...chyba tez zrobię taką obwódkę przy moim placyku żwirowym..kiedyś widziałaś i tak radziłaśjak to wrysowałaś...bo koło to nie jest.
Stanęłam w miejscu i zajmuję się wszystkim innym tylko nie tą częścią ogrodu.Spróbuję to wyrysować i wtedy powiesz,czym ewentualnie obsadzić.
Wymyśliłam sobie,że część z altaną to będzie taki przedpokój ogrodowy natomiast ta z placykiem żwirowym to "salon") oczywiście w salonie musi znaleźć się ławka ..może dwie..leżak jakiś etc.miejsce grillowe no i coś,na czym można oko zawiesić...duuużo roślin.
Ta altana to preludium do miłych spotkań towarzyskich
a tutaj ustawiona przy studni 16 czerwca tego roku
taka mała sadzonka i rozłożysta - po środku
to nie są takie miękkie, wzniesione ku górze liście jak u innych sprzedawanych Hameln, tylko sztywniejsze, u nasady grubsze, rozłożyste
Mirella też takie Hameln kupiła
Dokładnie tak Dominiko. Teraz jeszcze w sobotę mam wesele, gdzie jestem starszą to już w ogóle czasu na ogród brakło, po weselu tydzień urlopu. Także dopiero jak wrócę wezmę się do pracy w ogrodzie na 100%.