Jezówki znalazły swoje miejsce. Wcisnęłam je za rozplenice. Mam nadzieję, że będą się dobrze czuły w swoim towarzystwie. Jeszcze muszę tam zrobić "małą" reorganizację na froncie ale to już jak upały ustapią.
O i 500 strona
Gratulacje i kwiatuch ode mnie !!!
(to moja róza Ingrid Bergmann ale z ub. sezonu... w tym roku odmówiła wspólpracy, cos ją zeżarło... teraz czekam na II tłoczenie, pąki ma...więc jest jeszcze szansa na takie widoki jak ten poniżej....)
Ja tez doku[piłam jezówek i bede je sadzic - ale teraz upały, zostawiłam je póki co w cieniu w doniczkach i podlewam 2 razy dziennie....
Kasiu jaką jest szeroka twoja rabata, np ta po lewo na pierwszym zdjęciu ?
Jakos u ciebie to wszystko lepiej wyeksponowane niz u mnie, może u mnie za wąsko, za ciasno jest, trawy i róże "zjadły" mi moje kulki bukszpanowe, prawie ich nie widać, musze chyba jesieniapoprzesadzac ale do tego celu mus poszerzyc chyba rabate...sama nie wiem...nie umiem tak komponowac jak u ciebie...
O żesz ty fantazjo jeszcze jeszcze chceGotowca mam na bank Potem jak brzozy pokarzą pień chcialam dosadzić anabelki bo ich mam dużo .To będzie rabata 10m.długa i 3m szeroka .A trawy jakie mi posadziłaś?
Hej!
No pewnie, możemy ubić ten interes A do muzeum Motoryzacji jest do mnie minuta samochodem.
Zrobiłam spis roślin, które mam jeszcze na ewentualną wymianę, razem z fotkami, Gipsy i Leosie mają potencjalną chętną, reszta jeszcze wolna.
Azalia
Gipsy Boy
Leosie
Orliki: Barlow White, Barlow Black i William Guinness
Złote jałowce
Tawuły
Ciemiernik
Dziurawiec
Trzmielina i berberys
a roboty faktycznie jeszcze masz ogrom, za duza powierzchnia trawnika, muszą powstawać kolejne rabaty a przy tej scieżce do altany nic nie chcesz, no weź coś wymyśl