Ja też uwielbiam ale nie umiem w takich wnętrzach mieszkać widziałaś u mnie lubię ciemne pomieszczenia w tedy odpoczywam ale kocham jasne pomieszczenia ale ja jestem bardzo zmienny robił bym remonty co roku ale fundusze nie pozwalają
Śliczne wnętrze bardzo dobry wybór tylko salon nie będzie za kremowy bo tu jednak sa kontrasty meble czarne i to pięknie wygląda a ty masz meble wypoczynkowe kremowe
Mam zamiar zmienić meble wypoczynkowe, a teraz dam poduchy, najwyżej w ostrzejszym kolorze, ale koloru zasłon to ja nie wybrałam jeszcze Kondziu, to tylko wzór upięcia, Widziałam też jasne wnętrza w odcieniach tylko różnych kremów i bieli i też mi się podobały
Ja lubię takie mdłości
Pieprzyka zawsze można dodać przysłowiową poduchą i już się coś dzieje i już jest inaczej.
Śliczne wnętrze bardzo dobry wybór tylko salon nie będzie za kremowy bo tu jednak sa kontrasty meble czarne i to pięknie wygląda a ty masz meble wypoczynkowe kremowe
Mam zamiar zmienić meble wypoczynkowe, a teraz dam poduchy, najwyżej w ostrzejszym kolorze, ale koloru zasłon to ja nie wybrałam jeszcze Kondziu, to tylko wzór upięcia, Widziałam też jasne wnętrza w odcieniach tylko różnych kremów i bieli i też mi się podobały
Jak znam życie, na narty dziewczyny wyekwipowały się należycie!
Na stok,na pogaduszki,na coś do poduszki,na małe co nieco, i na coś pod piecem!
Na to co przedtem,na to co potem.Żeby nie zaprzątać głowy żadnym kłopotem.
Największy kłopot,to obuć nogi! Tak by innym szczęki opadły aż do podłogi!
Walizki małe,bo kto to będzie niósł?Dziewczynom w noszeniu przeszkadza wszak biust!
O kurcze, przyjadę na pomalowane! I co będziecie wieszać te karnisze i zasłony, czy zdecydujecie się na puste okna?
Będę wieszać, mam już pomysła jak to upiąć Cóś takiego plus takie rolety w dół zasuwane w środku. Na dole skan z Werandy zrobiłam. To mi chyba wolno.
A ja właśnie miałam Ci proponować upięte pod sufitem wyblakło-złote taftowe zasłony. To doskonały wybór wg mnie.
Moja zima też się topi, może jutro wsadzę cebule, bo jeszcze trochę i nie wytrzymają i się puszczą
dorkow0 - ależ n ie ma powodu żeby być onieśmielonym, wszak ja przyjazna dla ludzi jestem
Bywaj częściej, to się oswoisz, a i dowiesz co w ogrodowej trawie piszczy
Irenko, świetny strój, znowu będziesz błyszczała Róbcie zdjęcia kto nie jeździ.
Marzena2007 - ja mam racyzki bardziej białe Rozmnozyliśmy się, sama nie wiem jak i kiedy
majorkaa - fajne hipki, cudniste
anipla - dzięki za dobre słowo dobra kobieto, zauważyłaś moją mordercze starania
zaczarowanaa - ja też bym żółte na Waszym miejscu kupowała, ja też wiosną na zewnątrz miałam żółte, są takie wiosenne i wesołe
wronada - poczytaj dwa wątki o werbenie, tam są zamieszczone nasze doświadczenia, To zależy jakie masz miejsce do wysiewu, jak masz słoneczny parapet to możesz nawet w lutym wysiać. One długo wschodzą. Poczytaj, Jednym po 3 tygodniach innym po kilku miesiącach. Opisuj swoje doświadczenia w wątku o werbenie.