Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

ana_art 11:37, 10 sty 2013

a mnie się taka kolorystyka podoba pomimo tego że teraz mam szarości, wcześniej miałam beeeeże i kreeeem w takiej kolorystyce fajnie sie wypoczywa i pomieszczeni awydają się większe według mnie oczywiście
Kondzio 11:48, 10 sty 2013

ana_art napisał(a)
a mni się taka kolorystyka podoba pomimo tego że teraz mam szarości, wcześniej miałam beeeeże i kreeeem w takiej kolorystyce fajnie sie wypoczywa i pomieszczeni awydają się większe według mnie oczywiście
zgadza sie też miałem kremoooowo było ładnie ale ja jakoś nie umiem w takich kolorach mieszkać i jeszcze zwierzęta brrr..
myszorek 11:53, 10 sty 2013

Ja też mam dość monochromatycznie w domu. Nie lubię wyraźnie zdefiniowanej przestrzeni, takiej, która może i będzie nawet piękna, ale przez lata niezmienna. Oszalałabym. Na ostatnim zdjęciu czarny kominek robi wielką robotę w tych kremo-beżach.
Milka 12:18, 10 sty 2013

Gardenarium napisał(a)
dorkow0 - ależ n ie ma powodu żeby być onieśmielonym, wszak ja przyjazna dla ludzi jestem

i to jak przyjazna!!!
Milka 12:20, 10 sty 2013

Danusi:
Irenko, świetny strój, znowu będziesz błyszczała Róbcie zdjęcia kto nie jeździ.

Danusia...był najtańszy i sobie pomyślałam, jak tylko raz się wybiorę, bo nie uda się, to nie ma co fanaberie robić!
zdjęcia będą, na kompa najszybciej pewnie Pszczółka wrzuci
Milka 12:25, 10 sty 2013

Danusiu, ten twój sajgon wcale źle nie wygląda...u mnie poprzestawiane do malowania i o wiele gorzej jest!!

kolorki fajne, pomysł na roletę rzymską i tafty też mi się podoba; poduchy,,,bardzo je lubię a ponadto w zależności od pory roku zmieniają klimat, tak jak napisałaś...z kwiatami ciętymi; a jaki wypoczynek chcesz?...bo zmieniasz?
Urszulla 12:30, 10 sty 2013

Fajnie ten remont początkiem roku wymyśliłaś.....czas szybciej zleci. Ja też lubię jasno....inspiracje pod nazwą "kawa z mlekiem".......w sumie to nie napisałaś na jaki kolor malujesz.........dodatki zawsze można zmienić tak jak piszesz i będzie inaczej.
Jestem za...a zasłonki oba warianty są fajne....pierwsze stylowe......drugie nowoczesne.
Matka 13:08, 10 sty 2013

W takim 'sajgonie' to teraz, Danusiu, tylko na bosaka biegać ...jak ja
zaczarowanaa 13:17, 10 sty 2013

piekno, elegancja i wygoda wszystko zrobione ze smakiem

ps. Twoj dom w srodku ....bardzo podobny wystroj wnetrza jak tutaj w Norwegii maja Ci bogatsi )
Joaska 14:23, 10 sty 2013

Danusiu ja tez lubie takie pastelowe barwy, to taka baza, a jak chce mi sie koloru to dodatki załatwiają sprawę, jak w ogrodzie to tu to tam jakis smaczek - a w tym jestes dobra Danusiu , więc na pewno mdło nie będzie
A swoją droga tak wysoko upiete zasłony ładnie wyglądają, muszę zgapić ten pomysł.
Pozdrawiam