nie wiem Kasiu, kolcy nie ma, na metce widniało Irga i tyle. Wiesz jak opisują w szkółkach niektórych, co ci będę tłumaczyć.
w pierwszym sezonie była taka: Jak widać ma kwiaty i rośnie jak chce. Sadziłam ją jesienią a tu fotka z wiosny.
Na drugi sezon ją przesadziłam na przód domu.
Między kulki bukszpanowe posadziłam czyściec, bo bardzo lubię jego szarość liści w zestawieniu z bordowymi żurawkami, ale stipa za blisko teraz wyszła. Zostawiłam tak bo stipa raczej zimy nie przetrwa, a w przyszłym sezonie posadzę z tyłu cały rząd traw, jeszcze nie wiem jakich.
Hehehehe czujne jesteście, buziaki dla Was
Teraz zamiast pracować zdjęcia będę wrzucać , ale co tam
Trochę kiepsko było zrobić zdjęcia bo to od południowej strony i albo słońce daje po oczach, albo cienie okropne, ale coś tam jest
Z braku czasu słupa nie "schowałam".
Wreszcie mam dużo bordowych liści, baaardzo lubię
Żurawki Meeting Fire i śliwy Pissardi.
Dzisiaj działamy i może uda się uzyskać koło..Jaki Danusiu proponujesz ekranik bo pomysł z hortensją bardzo fajny tym bardziej,że rosną wzdłuż iglaków i będzie to dopełnienie..teraz pierwszoroczne i mało widoczne przypaleńcejedna sztuka Pinky-Winky czeka w donicy i będzie jak znalazł w te okolice.
Danusiu i jeszcze w sprawie żywopłotu bukowego...okazało się po dobraniu kawałka na byliny,że część warzywna to szer.1,5m(tylko)..i pytanie:czy żywopłot nie zabierze dodatkowo centymetrów i czy jednak iść w to?? nie zamierzam tam sadzić nie wiadomo czego..tylko takie podstawowe:marchew,pietruszka,ogórki,pomidorki etc.
Mogę już dziś zamówić drzewka i się waham..
I na dokładkę moje próby:
Czyli nie graby?
Fajnie, że decyzja już podjęta ... teraz pozostało Ci tylko sadzić ... ale widzę, że Ty prędka dziewczyna jesteś to pewnie dzisiaj będą zdjęcia drzew na rabacie