I gdyby nie deszcz, to skończyłabym pielić na tą rabate z hortkami, trawą, rozchodnikiem i żurawkami
Tyle zrobiłam z pomocą córki, bo em robił podbitkę
Ten kawałek mi został do zrobienia, ale to popołudniu, jak wrócimy z Jura Parku
Za dużo dziś powagi w życiu.. by bawić się też poważnie
Zresztą kobiety już w wieku 18 lat zapominają jak się biega.. wiec trudno by wisiały na trzepaku A ja jeszcze z córkami koleżanki grałam w gumę w wieku dorosłym.. brakowało trzeciej
A z Morskiego Oka do dołu zjeżdżałam na deskorolce.. najdłuższy zjazd tam był Szkoda że wtedy deskorolki były do niczego.. tylko ruskie z bazaru dawały radę na zakrętach
Teraz to ja jestem stary kapelusz I od drugiej młodości nie może być mowy...
Odmyk, wymyk.. pestka Teraz gorzej bo dupcia ma grawitację Chociaż nigdy chuda nie byłam..
Szkoda, że wtedy były foty tylko papierowe.. a każda fota byłą na wagę złota i klatki na kliszy I komu by się chciało dźwigać jeszcze aparat, który ważył z kilogram .. człek się odciążał ile się dało, by jak najmniej nieść.. i 24 godziny bez jedzenia i picia się ciągnęło, byle tylko nie nieść na grzbiecie.. Takie lenistwo się mi zostało we krwi
To też droga na Mnicha
Roślinność na tym poziomie to tylko mchy i porosty..by ogrodowo było..
Wianek super skandynawskie klimaty się kłaniająsuper
gdzie masz zdjęcia tej długiej wąskiej rabaty? cofnęłam się do 303 strony i padam?spis treści by się przydałdługaśna ta przygoda nawigatorki w ogrodzie
Ale Ci fajnie
Ja na razie przeszłam na sporty wodne
A na Mnichu byłam już tyle razy i tyloma wariantami, że to chyba góra na której byłam najwięcej razy.. moje dziecko też tam było A pies był pod Mnichem
Trzeba było zeskanować wersje papierowe.. bo to dawno temu było
Pies i rodzina
By złośliwa nie komentowała to pokazuję roślinność górską
I synuś.. jeszcze malutki..... ćwierć wieku temu?? Potem bywał też Ale już innymi wariantami Trudniejszymi...
Agata a ja się nie mogę nachwalić pelargonii od ciebie już rozdałam szczepki paru osobom . te kule kwiatów po prostu bossskie .
w końcu powinnam wam pokazać co w tym roku słychac w temacie tarasowców ,bo zmiana jest . zawsze uważałam że biel sie przy żółtej elewacji straci ale zaryzykowałam .
teraz wklejam kolejne fotki ale one są trochę pod innym kontem wykonane - otóż chciałem wykonać ujęcia które bedą stanowić bazę odmian,która ma posłużyć do orientowania się w poszczególnych odmnianach klonów. Myślę, że skorzystaja chętnie na tym osoby które mają ogrody lub wydzielone części swojego ogrodu o charakterze japońskim gdzie klony palmowe stanowią obowiązkowe wyposażenie takiej rabaty. I co najważniejsze nie są to fotki z katalogów sprzedaży i kolorystyka zdjęć jest naturalna bez fixów typu "foto-shop". Dodam, że fotki klonów nie mają jakiegoś szczególnego podziału czy też kolejności - zależało mi ujęciu tylko krzewu i w zbliżeniu jego listków.