Grembosiowo
09:36, 28 lip 2015
Grembosiu

Ogród wydoroslał, dojrzał i stał sie jeszcze bardziej cudowny.....jak szybko rosną i8 bujnie twoje nasadzenia, pamietam jak sekundowałam wam przy tworzeniu tych nasadzen atu juz busz, cudowny busz.....

Nie będe sie powtarzec bo nic mądrzejszego nie napisze niż to co juz pisałam, stworzyliście cudne, klimatyczne, romantyczne i przebogate w rosliny miejsce ...

Wiem że twój wnuk juz podrósł - moja wnusia juz ma prawie 4 lata, i wiem też że u ciebie bedzie kolejny potomek...

Wracając do ogrodu, bardzo podobaja mi sie twoja róże, Jasmina skradła moje serce, szukam czegos na wiosne na podpore metalowa przy placyku wypoczynkowym - może własnie Jasmina by tam sie sprawdziła....
Błękitny Anioł tez cudny choć mało błękitny..

Czy te małe kulki na ostatnim zdjeciu to tawuła ? ja mam 2 takie roztrzepance i mogłabym je na takie kulki ostrzyc...kiedy to robisz to ciecie, wiosną? czy teraz jeszcze mogłabym jak myslisz ?
Pisałas o tym że ci zbywa powojnik Paul Fagres, może jeszcze ci jakis sie ostał chetnie bym przygarneła, musze "zabudować" roslinami siatkę ogrodzeniowa od sąsiadów i potrzebuje jakies szybko rosnące ale ładne pnącze....
Ale sie rozpisąłam....no ale skoro tak dawno mnie nie było tu to prosze o wybaczenie...

Pozdrawiam