Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

mateuszmichn 21:48, 11 wrz 2015

babka napisał(a)

A ja uważam, że dobre. Już nie raz podsunąłeś mi fajną myśl

No to bardzo mi miło z tego powodu i polecam się na przyszłość
07_Rene 22:31, 11 wrz 2015

Gratki Olu") Ale Twój wątek pędzi

edit: zawsze możesz zdejmowanie kamulców i przenosiny lawendy na wiosnę zostawić, ale czy wytrzymasz?

babka 22:52, 11 wrz 2015

O ja cie, 300 Sama sobie nabijam Dziękuję Reniu z Twoją obecność u mnie i wszystkim, którzy tu zaglądają bo bez was ani rusz
Renatko do wiosny niw mogę czekać bo czosnki czekają na wsadzenie a cała reszta to przy okazji
Tak się mus zakasać rękawy i do boju
amelia_b 22:58, 11 wrz 2015

Oleńko gratuluje 300 stron
mateuszmichn 23:09, 11 wrz 2015

Gratki
iwka 07:32, 12 wrz 2015

Trafiłam na 300 . Gratuluje Olu

Edit. Musze powiedziec, ze moja corka tez ma Ola na imie
07_Rene 08:18, 12 wrz 2015

babka napisał(a)
O ja cie, 300 Sama sobie nabijam Dziękuję Reniu z Twoją obecność u mnie i wszystkim, którzy tu zaglądają bo bez was ani rusz
Renatko do wiosny niw mogę czekać bo czosnki czekają na wsadzenie a cała reszta to przy okazji
Tak się mus zakasać rękawy i do boju

No ja też bym nie czekała
A z czym sadzisz w tym roku swoje Krzysztofy? Pamiętam, że była u Ciebie dyskusja na ten temat, ale dalej czarna dziura - nic nie pamiętam.
Ja trochę w tym roku poszalałam z cebulowymi, ale nie z ilością a z kolorami Teraz myślę, gdzie je wssadzić, żeby nornic nie dokarmiać...
babka 21:33, 12 wrz 2015

Amelia, Mateusz -- dzięki, stron przybywa a w ogrodzie zastój

iwka napisał(a)
Trafiłam na 300 . Gratuluje Olu

Edit. Musze powiedziec, ze moja corka tez ma Ola na imie

Dziękuję Wiem, ze masz małą Ole, bardzo ładne imię
babka 21:39, 12 wrz 2015

07_Rene napisał(a)

No ja też bym nie czekała
A z czym sadzisz w tym roku swoje Krzysztofy? Pamiętam, że była u Ciebie dyskusja na ten temat, ale dalej czarna dziura - nic nie pamiętam.
Ja trochę w tym roku poszalałam z cebulowymi, ale nie z ilością a z kolorami Teraz myślę, gdzie je wssadzić, żeby nornic nie dokarmiać...

Z czym czosnki? dobre pytanie - też czarna dziura
Planuję dosadzić im rozchodniki, liatry, może rosplenice gdzieś z brzego. Miały być jeszcze szałwie ale nie dokupiłam, może na wiosnę to zrobię. Masz może jakieś pomysły ?

Już jestem ciekawa co tam wykombinowałaś z tulipanami, dasz czadu
Ja nie bywam w sklepach i dzięki temu nie ulegam pokusom Ale za dwa tygodnie wybieram się na targi jesienne i będę świeżo po wypłacie i nie ręczę za siebie
07_Rene 22:55, 12 wrz 2015

Ten rozchodnik to najprawdopodobnie ROZCHODNIK DESERT BLACK SEDUM TELEPHIUM.

Tulipanów nie kupuję wiele. Moja podstawowa zasada to kupic od razu conajmnie 2 opakowania. Jak się podleczę to się pochwalę. Inspiracji na Krzyszofy dopiero szukam.