Dzisiaj trawnik poszedł pod nóż i aż sobie fotkę telefonem cyknąłem na pamiątkę Wreszcie mi się podoba Jeszcze tyle raz chwasty w nim bofixem potraktuję i będzie git
Wgrałem z telefonu i trawnik wcale dobrze nie wyszedł Jaki wniosek? Musze zawsze używać fotoszopa
PS - prawidłowy rozmiar mam 44,5 - ale buty mam od 43 do 45 O tej części garderoby popisać mogę, bo lubię
Dziewczyny doradźcie mi czym mam wypełnić to miejsce ? Brakuje mi kwiatów, prócz czerwonych języków Baronów jest tylko zieleń.
Ever Goldy dosadzę jeszcze na początku i na końcu. Mam jedną sadzonkę w donicy, podzielę ją i uzupełnię.
Pod tujami będą w rzędzie tulipany ale chciałabym by coś jeszcze je zasłaniało
Tak jak napisałem, Twój ogród to moje klimaty jest MEGA
Jest inspiracją dla mnie, coś podpatrzę, jeżeli się nie obrazisz i jeżeli się zgodzisz rzecz jasna…
Co to za płyty na tą ścieżkę, czy to zwykłe płytki takie szerokie, czy coś innego ?
Będę wdzięczny za odpowiedź
Dzisiaj po raz pierwszy w tym roku byłam nad jeziorem, co nie oznacza, że z czasem u mnie lepiej. Dla zaglądających moje jeziorko, niestety widok powoli zarasta
Zrobiłam dzisiaj dużo kilometrów i padam ze zmęczenia, nawet klikać mi się nie chce A urlop też powoli dobiega ku końcowi
Ale hortensje ratują mój podły nastrój