Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wilcza Góra 10:01, 13 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jełka w moje ulubione szarosci czarno - białe detale

w tym roku moje dekoracje będą bardzo zróżnicowane ...
...będzie kącik eleganckich szarości ...będą też ciepłe beże z odrobiną złota, ale główne skrzypce będą grały pudrowe róże z burgundami...jakoś tak już tradycyjnie...wygląda na to, że to faktycznie "never ending love" w moim przypadku

wczoraj dotarł przepiękny wianek od Anity (Enya73)
kiedy go rozpakowałam miałam w oczach łzy wzruszenia ...
...myślałam, że zeszłoroczny był już najpiękniejszy..wg mnie go granic możliwości
...ale tegoroczny, różowy słodziak...położony na moim czarnym szklanym stole ...w towarzystwie świec...rozwalił moje serducho na kawałki...jak się "ogarnę" zrobię zdjęcia...Anitka - DZIĘKUJĘ !!!

i chciałam się też pochwalić, iż mimo natłoku miliona innych spraw...od wczoraj robię też 2 wielkie wieńce na drzwi...skończę pewnie za kilka dni bo sprawa jest "większego kalibru"..właśnie odebrałam pocięte na kawałki rurki kanalizacyjne w 6 różnych przekrojach ...dziś będę działała dalej...pokażę efekt końcowy..obiecuję....
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:15, 13 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Przepiekny wianek! Jak bratowej sięnie spodoba to sprzedasz, chętnych na pewno będzie sporo

Nie mam głowy do takich rzeczy- potrzebuję jakiegoś menadżera.

A za uznanie dziękuję. Dziś spróbuję połączyć kolory niebieskiego i fioletu ze srebrem - jeszcze tego nie widzę, ale mnie korci
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:08, 13 gru 2014

Do góry
Przepiekny wianek! Jak bratowej sięnie spodoba to sprzedasz, chętnych na pewno będzie sporo
Ogródek Iwony 09:06, 13 gru 2014

Do góry
Niesamowite wyszły Ci bombki i wianek z orzecha. Podziwiam ciepliwość i talent !
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 08:55, 13 gru 2014

Do góry
Rench napisał(a)
Śliczny wianek,szkoda że ja nie mam takiej szwagierki

Wianki- nowa fascynacja

Mam nadzieję , że Bratową zadowolę i ucieszę.
Ogródek Iwony 23:23, 12 gru 2014

Do góry
eda napisał(a)

Piękne jaśniutkie jednak biel to biel Wszystko zielone i fajowskie wejście do domku bardzo ładnie napracowałaś się z wiankami super dodatki Buziaki

Eda, wianek jeszcze zmieni miejsce. W tym miejscu słabo się eksponuje. Czekam na e-Musia do jutra.
Ogródek Iwony 22:56, 12 gru 2014

Do góry
Dziś zrobiłam wianek z orzeszków - pomysł od Ewy zapożyczony i to bez pytania
Dziś wieje, to jutro go powieszę na płocie, chyba go nie porwie

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 22:52, 12 gru 2014

Do góry
Dziękuję, miło mi bardzo. Mam cię
A żeby nie było, wieczorkiem zrobiłam wianek, pomysł ukradziony, wiesz skąd
I 10 bombek białych zrobiłam ze srebrną kokardką. Ale zrezygnowałam z kaszy na coś lśniąco- atłasowego. Za chwilkę fotki wstawię
Jutro muszę dokupić wstążki.
Ogród w skali mikro cz.II 21:05, 12 gru 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Kasiu .. Na początku jak przeczytałam to się zmartwiłam, ponieważ w tej chwili mam wianek powieszony w innym systemie. Ale ..od czego jest archiwum ??...

Proszę .. Dla Ciebie i innych zainteresowanych bezinwazyjnym zawieszeniem wianka na drzwiach .. I Kasie uściskaj ode mnie, za tego buksa i ogólnie

Buziole .. Gorące , bo u mnie ziiimnooooooo

I ja zainteresowana tym systmem jestem baaaardzo! bo nie mam jak zawiesić wianka bo nie mam jak, a tu taka szansa. Powiedz jak toto się trzyma. Ja mam drzwi zatrzaskiwane i jedynie po zewnętrznej stronie mam uchwyt, no ale na nim wianka nie zawieszę. Powiedz co i jak ładnie prosim
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:28, 12 gru 2014

Do góry
Aniu, piękny ten mahoniowy wianek i wspaniała do niego wstążka gratulacje
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 16:27, 12 gru 2014

Do góry
Powiesiałam juz twój mój piekny wianek . musze tylko jeszcze fotki cyknąć. ale juz cieszy nasze oczy Dziekuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:10, 12 gru 2014

Do góry
Piękna dekoracja ! Podoba mi się Ozdób mało a efekt wielki, tak trzymaj

BaRa napisał(a)
Główne wejście do domu Jeszcze tylko lampki i styknie... Mam nadzieję Najgorsze i zarazem najśmieszniejsze jest to, że po drugiej stronie wisi tylko jeden wianek... I chwilowo jest obciążony wieszakiem z moją najcięższą kurtką, bo go te trzy porwać na drugą stronę chciały Jeśli ktoś ma sposób czym go obciążyć to poproszę

Dwie pinezki wbite w górną część drzwi, gdzie przebiega wstążka
U mnie od lat się sprawdza. No chyba że drzwi są metalowe
Ogrodowy spektakl trwa ... 13:11, 12 gru 2014

Do góry
Pozdrawiam wszystkich piszących szczególnie serdecznie, ale i zaglądających również.

Czas goni i zaczyna się już gorączka wszelkich przygotowań świątecznych.
T
ak więc na pisanie i zdjęcia przyjdzie czas, już nie wspomnę o planach.
Zwłaszcza nowych nasadzeń / ogród z gumy mam / i będę prosić o rady.

Wezmę się ponownie za porządki w zdjęciach i zobaczymy co w tym roku kupiłam z roślin do ogrodu i czy warto było - to w ramach wspomnień.

A teraz marne moje pierwsze działania ozdabiania ogrodu

pierwszy wianek, muszę popracować jeszcze sporo nad techniką

bo to już ostatni dzwonek na wianki zwłaszcza, że tak cudna pogoda sprzyja
zatem fajnego strojenia ogrodów i nie tylko
hej!

Piękno ukryte w detalach ... na skraju zielonego świata 08:14, 12 gru 2014

Do góry
Aguś,tu cię znalazłam
Wianek w stylu glamour super, zresztą mam bardzo podobny. Zrobiłam mi go Agness w zeszłym roku. Bardzo lubię ten styl w jego delikatnym wydaniu.
pa
Grembosiowo 23:18, 11 gru 2014

Do góry
Wianek pasuje do całości
Pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:56, 11 gru 2014

Do góry
Aniu wiem że nie lubisz bleblania ale nie mogę ciągle tylko podglądać Mnie się podoba pierwszy wianek lubię igiełki
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:29, 11 gru 2014

Do góry
Viva, Laurowiśnia, Pszczółka -
komp mi szwankuje, net się wiesza.. co to za kalina już nie dojdę.. jest piękna, podoba mi sie i chyba na tym zostanie. Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, jak nie jestem pewna. Pozostanie nn. Wszytko dzięki rzetelnym sprzedawcom.. którzy często maja w nosie co sprzedają. A i klienci chodzą po szkółce przestawiają kartki i doniczki.. im wszytko jedno co to jest. Tak kultura ...

Resztę pozdrawiam i odmachuję, ale komp odmówił współpracy.. moje nerwy już się wyczerpały do drania.

W ramach treningu przed spotkaniem z dziewczynami (dużo nas się nie uzbierało) pobawiłam się sama w wiankowanie. Jeden stoik poszedł już w ludzi, a dwa się zostały. Wianek pójdzie na moje drzwi. A ze świeczkami dam jako prezent..

Nie chwalić bo wiem jak wyglądają, ale nie to sie liczy. Liczy się że własnoręcznie To tak jak z ogrodem, nawet jak ciut nie wyjdzie to cieszy, że samodzielnie

Fotki nie wchodzą

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:03, 11 gru 2014

Do góry
Śliczny wianek,szkoda że ja nie mam takiej szwagierki
Ogródek Anity 22:00, 11 gru 2014

Do góry
Anitko nie zdążyłam usunąć, juz 24h zleciało, mam nadzieję, że Ci nie będzie przeszkadzać ten wianek. A jeszcze widziałam reklamę w tv jakieś takie haczyki przyklejane pokazywali, podobno mocno sie trzymie
Rób wianek koniecznie! Wianki to tak jakby znak rozpoznawczy ogrodomaniaczek
Dwa ogrody 21:50, 11 gru 2014

Do góry
Dziękuję za odpowiedź w sprawie penstemona wianek zeszloroczny bardzo ladny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies