Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 19:52, 13 gru 2014

Do góry
Wianek Hani

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:25, 13 gru 2014

Do góry
Wianek na ścianie, Hania podziwia swoje dzieło, wianek na mojej furtce, wianek na moich drzwiach pozuje i pojechał sobie z Hanią do stolicy.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:20, 13 gru 2014

Do góry
Dzisiaj była akcja, oczywiście improwizacja, miał byc wianek zielony i ogon z przodu, a wyszło jak zwykle Tradycyjnie.

Nasza akcja. najpierw wianek Hani. Poszła mocno w czerwień, nawet kamizelkę miała dobraną

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:59, 13 gru 2014

Do góry
Wianek z graba

Kolejny - z drzwi frontowych

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:54, 13 gru 2014

Do góry
Po raz pierwszy od 4 lub 5 lat zakwitnie kaktus bożonarodzeniowy - oby... Jak nie to go wywalę

Ogród nocą

Zrobiłem jeden nadprogramowy wianek - trafił do łazienki

Wilcza Góra 17:56, 13 gru 2014

Do góry
Wianek cudny, taki glamour - Anita jednak jest stworzona do ich robienia Na choinkę czekam
Wilcza Góra 16:12, 13 gru 2014

Do góry
Mój świąteczny stół będzie w tym roku rozświetlony blaskiem różu, we wszystkich jego odcieniach. W połączeniu z czernią szklanego stołu, stonowany szarościami i metalicznymi dodatkami (wazon i świeczniki) wszystko prezentuje się bardzo elegancko...jestem zadowolona

Anita...powtórzę jeszcze raz...jestem wzruszona....

(na niektórych zdjęciach wianek odbija się właśnie w metalowym wazonie
żeby znów nie było, że jakieś lustra stawiam i w iluzjonistkę się bawię )
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:33, 13 gru 2014

Do góry
WilczaGora napisał(a)

no to doleję oliwy do ognia
Anitka mi taki pinkowo-landrynko-burgundowy wianek uwiła, że kwiczę za szczęścia
jest przepiękny

buziaki z Wilczej

Jelzgrzeszę to wylacznie dla bieli z landynkowym różem. Wielkanoć była w selikatnych niebieskich, więc na BN też przyjdzie czas blady Róź do szarego świetnie pasuje

Widzialam na Fb piekne zdjecia w gazecie . Gratuluję Wilcza
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:05, 13 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Zebyś ty wiedziała jak mnie wczorja landrynkowy róż kusił na choinkę
Ale jak pomyślę o 3 wielkich kartonach bombek pink, red & orange to trzymam pion....
Jak M zobaczy wczoraj kupione bombki to śmierć przez uduszenie gwarantowana

Zjęcia bombek wieczorem, w konspiracji będą wykonane

no to doleję oliwy do ognia
Anitka mi taki pinkowo-landrynko-burgundowy wianek uwiła, że kwiczę za szczęścia
jest przepiękny

buziaki z Wilczej
Ogródek Iwony 11:17, 13 gru 2014

Do góry
Ta biała kompozycja jest rewelacyjna Białe bombki z tasiemki są cudne; jak dokładnie wykonane, czyściutkie; używałaś kleju? Czy tylko szpileczki? Wianek orzechowy też świetny, uważaj, żeby go jakieś większe ptaszki nie rozparcelowały
Mały ogród Kasi 11:07, 13 gru 2014

Do góry
Ech dziewczyny, robiąc te wszystki ozdoby przypominałam sobie dawne czasy, gdy już kilka tygo
dni przed świetami coś ściubałam i nikt nic ode mnie nie chciał...Dobrze wrócić czasem do dawnej siebie

Wczoraj powstał jeszcze jeden wianek na zewnątrz ogrodzenia, ze świerkowych gałazek, super ekonomiczny ( przyrzekłam sobie KONIEC zakupów śiątecznego badziewia). Ale coż życzliwa rodzinka skomentowała odpowiednnio- wygląda jak wieniec patriotyczny na węgierskim pomniku ha, ha . Też pomysły mają...
Wilcza Góra 10:06, 13 gru 2014

Do góry
zostawiam poranne, "pokawkowe" pozdrowienia adwentowe i uciekam po choinkę...

(wianek na zdjęciu to całoroczny "rattanowiec"..zwykły, bez żadnych zdobień...bardzo go lubię, ale wieczorem pewnie już go wyeksmituję)

Wilcza Góra 10:01, 13 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jełka w moje ulubione szarosci czarno - białe detale

w tym roku moje dekoracje będą bardzo zróżnicowane ...
...będzie kącik eleganckich szarości ...będą też ciepłe beże z odrobiną złota, ale główne skrzypce będą grały pudrowe róże z burgundami...jakoś tak już tradycyjnie...wygląda na to, że to faktycznie "never ending love" w moim przypadku

wczoraj dotarł przepiękny wianek od Anity (Enya73)
kiedy go rozpakowałam miałam w oczach łzy wzruszenia ...
...myślałam, że zeszłoroczny był już najpiękniejszy..wg mnie go granic możliwości
...ale tegoroczny, różowy słodziak...położony na moim czarnym szklanym stole ...w towarzystwie świec...rozwalił moje serducho na kawałki...jak się "ogarnę" zrobię zdjęcia...Anitka - DZIĘKUJĘ !!!

i chciałam się też pochwalić, iż mimo natłoku miliona innych spraw...od wczoraj robię też 2 wielkie wieńce na drzwi...skończę pewnie za kilka dni bo sprawa jest "większego kalibru"..właśnie odebrałam pocięte na kawałki rurki kanalizacyjne w 6 różnych przekrojach ...dziś będę działała dalej...pokażę efekt końcowy..obiecuję....
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:15, 13 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Przepiekny wianek! Jak bratowej sięnie spodoba to sprzedasz, chętnych na pewno będzie sporo

Nie mam głowy do takich rzeczy- potrzebuję jakiegoś menadżera.

A za uznanie dziękuję. Dziś spróbuję połączyć kolory niebieskiego i fioletu ze srebrem - jeszcze tego nie widzę, ale mnie korci
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:08, 13 gru 2014

Do góry
Przepiekny wianek! Jak bratowej sięnie spodoba to sprzedasz, chętnych na pewno będzie sporo
Ogródek Iwony 09:06, 13 gru 2014

Do góry
Niesamowite wyszły Ci bombki i wianek z orzecha. Podziwiam ciepliwość i talent !
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 08:55, 13 gru 2014

Do góry
Rench napisał(a)
Śliczny wianek,szkoda że ja nie mam takiej szwagierki

Wianki- nowa fascynacja

Mam nadzieję , że Bratową zadowolę i ucieszę.
Ogródek Iwony 23:23, 12 gru 2014

Do góry
eda napisał(a)

Piękne jaśniutkie jednak biel to biel Wszystko zielone i fajowskie wejście do domku bardzo ładnie napracowałaś się z wiankami super dodatki Buziaki

Eda, wianek jeszcze zmieni miejsce. W tym miejscu słabo się eksponuje. Czekam na e-Musia do jutra.
Ogródek Iwony 22:56, 12 gru 2014

Do góry
Dziś zrobiłam wianek z orzeszków - pomysł od Ewy zapożyczony i to bez pytania
Dziś wieje, to jutro go powieszę na płocie, chyba go nie porwie

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 22:52, 12 gru 2014

Do góry
Dziękuję, miło mi bardzo. Mam cię
A żeby nie było, wieczorkiem zrobiłam wianek, pomysł ukradziony, wiesz skąd
I 10 bombek białych zrobiłam ze srebrną kokardką. Ale zrezygnowałam z kaszy na coś lśniąco- atłasowego. Za chwilkę fotki wstawię
Jutro muszę dokupić wstążki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies