Mój świąteczny stół będzie w tym roku rozświetlony blaskiem różu, we wszystkich jego odcieniach. W połączeniu z czernią szklanego stołu, stonowany szarościami i metalicznymi dodatkami (wazon i świeczniki) wszystko prezentuje się bardzo elegancko...jestem zadowolona
Anita...powtórzę jeszcze raz...jestem wzruszona....
(na niektórych zdjęciach wianek odbija się właśnie w metalowym wazonie
żeby znów nie było, że jakieś lustra stawiam i w iluzjonistkę się bawię )
Jelzgrzeszę to wylacznie dla bieli z landynkowym różem. Wielkanoć była w selikatnych niebieskich, więc na BN też przyjdzie czas blady Róź do szarego świetnie pasuje
Widzialam na Fb piekne zdjecia w gazecie . Gratuluję Wilcza
Ta biała kompozycja jest rewelacyjna Białe bombki z tasiemki są cudne; jak dokładnie wykonane, czyściutkie; używałaś kleju? Czy tylko szpileczki? Wianek orzechowy też świetny, uważaj, żeby go jakieś większe ptaszki nie rozparcelowały
Ech dziewczyny, robiąc te wszystki ozdoby przypominałam sobie dawne czasy, gdy już kilka tygo
dni przed świetami coś ściubałam i nikt nic ode mnie nie chciał...Dobrze wrócić czasem do dawnej siebie
Wczoraj powstał jeszcze jeden wianek na zewnątrz ogrodzenia, ze świerkowych gałazek, super ekonomiczny ( przyrzekłam sobie KONIEC zakupów śiątecznego badziewia). Ale coż życzliwa rodzinka skomentowała odpowiednnio- wygląda jak wieniec patriotyczny na węgierskim pomniku ha, ha . Też pomysły mają...
w tym roku moje dekoracje będą bardzo zróżnicowane ...
...będzie kącik eleganckich szarości ...będą też ciepłe beże z odrobiną złota, ale główne skrzypce będą grały pudrowe róże z burgundami...jakoś tak już tradycyjnie...wygląda na to, że to faktycznie "never ending love" w moim przypadku
wczoraj dotarł przepiękny wianek od Anity (Enya73)
kiedy go rozpakowałam miałam w oczach łzy wzruszenia ...
...myślałam, że zeszłoroczny był już najpiękniejszy..wg mnie go granic możliwości
...ale tegoroczny, różowy słodziak...położony na moim czarnym szklanym stole ...w towarzystwie świec...rozwalił moje serducho na kawałki...jak się "ogarnę" zrobię zdjęcia...Anitka - DZIĘKUJĘ !!!
i chciałam się też pochwalić, iż mimo natłoku miliona innych spraw...od wczoraj robię też 2 wielkie wieńce na drzwi...skończę pewnie za kilka dni bo sprawa jest "większego kalibru"..właśnie odebrałam pocięte na kawałki rurki kanalizacyjne w 6 różnych przekrojach ...dziś będę działała dalej...pokażę efekt końcowy..obiecuję....
Dziękuję, miło mi bardzo. Mam cię
A żeby nie było, wieczorkiem zrobiłam wianek, pomysł ukradziony, wiesz skąd
I 10 bombek białych zrobiłam ze srebrną kokardką. Ale zrezygnowałam z kaszy na coś lśniąco- atłasowego. Za chwilkę fotki wstawię
Jutro muszę dokupić wstążki.