Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 23:05, 12 gru 2014

I jeszcze bombki zrobiłam na choinkę. Białe. Miała być próba z kaszy, już miałam wszystko przygotowane i zaczęłam owijać kulkę wstążką. Spodobało mi się i oto efekt - inny, niż początkowe założenie Kupiłam też świeczki małe. Spodobał mi się Łukasza ostatni prostokątny stroik, jutro M ma dowieźć mi sklejkę, może coś wymodzę jeszcze
Iwk4 23:06, 12 gru 2014

dubel, więc ogrodowo berberys i irga - z dziś:

Ewkakonewka 23:12, 12 gru 2014

Hahaha Iwonka nigdy bym nie przypuszczała, że będę dla kogoś inspiracją Robię teraz malowany na biało Bombki białe super wyszły Nie ma to jak kreatywność Buziaki
Iwk4 23:17, 12 gru 2014

Nallar napisał(a)
No proszę jak ładnie....Ciekawe jak wyglądałby z laskowych....
Zdradzisz czym go malowałaś?

Ewuś, najpierw zrobiłam podkład (możesz gotowy), ja robiłam z winobluszczu.
Potem nakleiłam orzechy w trzech rzędach. Chciałam na zewnątrz szyszki, ale nie podobało mi się, więc wymieniłam na orzechy. Spray kupiłam w ogrodniczym. Miał być srebrny, ale on wygląda trochę jak szare srebro. Kiedyś kupowałam w sklepie z farbami większy spray, lepiej mi się podobał. Na koniec wstążki. Próbowalam białe, ale mdło było, więc musiała być czerwona.
Iwk4 23:20, 12 gru 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Hahaha Iwonka nigdy bym nie przypuszczała, że będę dla kogoś inspiracją Robię teraz malowany na biało Bombki białe super wyszły Nie ma to jak kreatywność Buziaki

Ewa, robienie tego wianka było przyjemnością. A efekt bardzo mi się podoba. Dzięki za inspirację
Jutro dorobię jeszcze większe i córcia zamówiła sobie czerwone Tylko wstążkę muszę kupić.
Nallar 23:23, 12 gru 2014

Iwk4 napisał(a)

Bombeczki wyszły cudne...
Jeśli mogę coś podpowiedzieć (bez obrazy) na świeczuszkach zrobiłabym opaski z tej srebrnej tasiemeczki z której robiłaś kokardki na bombeczkach. Ale mi się drobi....
Iwk4 23:23, 12 gru 2014

eda napisał(a)

Piękne jaśniutkie jednak biel to biel Wszystko zielone i fajowskie wejście do domku bardzo ładnie napracowałaś się z wiankami super dodatki Buziaki

Eda, wianek jeszcze zmieni miejsce. W tym miejscu słabo się eksponuje. Czekam na e-Musia do jutra.
Iwk4 23:26, 12 gru 2014

Nallar napisał(a)

Bombeczki wyszły cudne...
Jeśli mogę coś podpowiedzieć (bez obrazy) na świeczuszkach zrobiłabym opaski z tej srebrnej tasiemeczki z której robiłaś kokardki na bombeczkach. Ale mi się drobi....

Ewo, świeczki będą wykorzystane do kompozycji. O srebrnej wstążce też pomyślałam. Kupiłam szerszą srebrną wstążkę z myślą o opaskach na doniczkach. Dziś już nie zdążyłam, będę pamiętać o tym
Iwk4 23:30, 12 gru 2014

Napia napisał(a)

Iwonko, przeczytałam, że nie zaznaczasz sobie wątków, a powiadomienia przychodzące na maila można wyłączyć, jest taka opcja , chyba w ustawieniach Mnie na początku też zapełniały skrzynkę

Agnieszko, jak wyłączyłam przychodzące na maila, to musiałam wejść na O, aby wiedzieć, co się dzieje. Teraz mam zaznaczonych kilka wątków i powiadomienia wolę na maila, bo wtedy w komórce sobie na przerwach podczytuję w pracy
zabaewa 23:39, 12 gru 2014

Przecudne robisz te ozdoby. A wianki to już superaśne są. Ja nke mam veny do takich robótek a i czasu mi brakuje... A jak mam chwilę to wolę porzeźbić fotki w photoshopke albo pobiegać z aparatem. Ozdoby pewnie będziemy robić przed wigilią razem z ubieraniem choinki.