w tym roku moje dekoracje będą bardzo zróżnicowane ...
...będzie kącik eleganckich szarości ...będą też ciepłe beże z odrobiną złota, ale główne skrzypce będą grały pudrowe róże z burgundami...jakoś tak już tradycyjnie...wygląda na to, że to faktycznie "never ending love" w moim przypadku
wczoraj dotarł przepiękny wianek od Anity (Enya73)
kiedy go rozpakowałam miałam w oczach łzy wzruszenia ...
...myślałam, że zeszłoroczny był już najpiękniejszy..wg mnie go granic możliwości
...ale tegoroczny, różowy słodziak...położony na moim czarnym szklanym stole ...w towarzystwie świec...rozwalił moje serducho na kawałki...jak się "ogarnę" zrobię zdjęcia...Anitka - DZIĘKUJĘ !!!
i chciałam się też pochwalić, iż mimo natłoku miliona innych spraw...od wczoraj robię też 2 wielkie wieńce na drzwi...skończę pewnie za kilka dni bo sprawa jest "większego kalibru"..właśnie odebrałam pocięte na kawałki rurki kanalizacyjne w 6 różnych przekrojach ...dziś będę działała dalej...pokażę efekt końcowy..obiecuję....
Ewo rozbudziłaś ciekawość do granic możliwości. Z niecierpliwością czekam na fotki.
dekorowania domu i ogrodu czas START
powolutku muszę się rozstać z adwentową "powściągliwością" w kolorach i ozdobach
...inaczej nie zdążę ze wszystkim....
p.s. Wilcza łapa już podpuchnięta od gorącego kleju
Mój świąteczny stół będzie w tym roku rozświetlony blaskiem różu, we wszystkich jego odcieniach. W połączeniu z czernią szklanego stołu, stonowany szarościami i metalicznymi dodatkami (wazon i świeczniki) wszystko prezentuje się bardzo elegancko...jestem zadowolona
Anita...powtórzę jeszcze raz...jestem wzruszona....
(na niektórych zdjęciach wianek odbija się właśnie w metalowym wazonie
żeby znów nie było, że jakieś lustra stawiam i w iluzjonistkę się bawię )
ja zaczęłam "gonić w piętkę" bo w tygodniu prawie nie mam czasu ...
...muszę wcześniej zaczynać, żeby z wszystkim zdążyć
"Mój Piekny Ogród" wczoraj "odkurzył" moją zeszłoroczną zimową galerię ogrodu załączając zapytanie,
jak się teraz prezentuje oraz "wniosek" o aktualne zdjęcia ...