Zakupy można robić powyżej (chyba) 300 zł i należy brać minimum po 12 szt z asortymentu. Dodatkowo proponuję wiedzieć czego się chce bo Panie choć bardzo uprzejme to również mocno zajęte i nie bardzo mają czas na doradzanie niezdecydowanym/nieznającym się klientom... Ja pojechałam z długą listą traw, żurawek, szałwii itd. zapakowałam to co znalazłam a na koniec zapytałam o rośliny, które były w ofercie a nie mogłam sama znaleźć... jak zwykle miałam problem ze zmieszczeniem się do auta, ale po małych akrobacjach się udało
Phantomy są piękne a tu kolejny kiepski kadr chyba jutro je spróbuję z każdej strony obfocić
hahaha i krzyczałabyś po każdym kroku auć auć auć po tych wichurach kochana znów pełno szyszek w trawie leży... biegać po rosie na bosaka chciałby każdy tylko szyszek zbierać nie ma komu
Cześć, Aniu! O to naprawdę wcale nie jest ani bardzo pracochłonne, ani czasochłonne A dalie mają tyle uroku Większym zmartwieniem jest przechowanie ich w dobrym stanie do wiosny.
No sporo mam roślinek, właściwie kwiatów. Jeszcze nie pokazałam wszystkich.
Skoro podobają Ci się nietypowe kwiaty, to dla Ciebie cleome ciernista. Właśnie zaczyna spektakl.
Dziękuję za instrukcję mam nadzieję, że po kilku latach rezultaty jakieś będą... bo nie ukrywam, że przy tym obszarze to troszkę czasu mi zejdzie zanim ten obornik podłożę wszędzie
Ewo szukając twojego wpisu dla mnie obejrzałam wszystkie zdjęcia i oniemiałam... cudnie u Ciebie oglądałam zdjęcia 3 razy i nie mogłam się zdecydować które najbardziej mi się podoba
obejrzałam czwarty raz i chyba te 2 kadry najbardziej mnie zachwyciły