Joasiu, ale ja mam niedosyt. Ja mój sajgon pokazuję a Ty fotki zrobisz jak kompzycje podrosną !. Wiem tylko, ze masz bratki i bluszcz. Pleaseeeeeeeeeeeee
Pola to napewnoe pięknie będzie kwitnąć. Ja swojej nie przycięłam na wiosnę bo jesienia radyklanie półkule z niej zrobiłam. Miałam dzisiaj ją ciąć ale ma już jasne 2-3 milimetrowe nowe pędy
Musze jeszcze saletrę wapinową kupić ale nie mogłam nigdzie jej dostać
Ewa licząc od lewej mam pierwsze 4 Mam jeszcze nożyczki są rewelacyjne. Głupio powiedzieć ale sekatora mi żal i używam starego Duże nożyce wypróbuję do cięcia żywopłotu bukszpanowego w przyszły weekend.
Grabie i maszynkę do kancików mam niestety Gardeni
Milenko to stare czasy, chyba 2009 rok teraz trochę inaczej wygląda Dziekuje za miłe słowa. Teraz dużo jest takich projektów, więc jest w czym wybierać. A nas zainspirowały nowoczesne domy stojące w Alpach
Niedawno odwiedziłem Twojego bloga z historią powstawania Twojego niezwykłego domu - widziałem też zakupy ogrodnicze - i takich i w tym sezonie życzę
Sebek ja jestem nowa podaj namiary na tego bloga !!!
Greglis jak fajnie, że się obudziałaś Gdzie będzie publikacja, bo ja kupuję wszystkie tyt. wnętrzarskie
Boćku ale zuch dziewczyna z Ciebie. rozbota aż furczała. Te kulki stalowe wyciągnij na wiosnę, proszę
Widzę, ze nie tylko kulki ale i kanciki cię wciągnęły.
Mnie wszytsko wysiadło po Kubusiowie Serducho, nogi i ręce aaaa zapomniałam o głowie Tak mnie boli, że chętnie bym ją urwała. To wszytsko przez powietrze
Małgosiu pewnie cię boli bo nagłe ochłodzenie nadziejdzie niż z Eropy Zachodniej
Justynka mam nadzieję, że Twoja przepowiednia dot. końca przymrozków się sprawdzi. Ja też dzisiaj pełno owadów na ogrodzie widziałam. Ale chyba najwięcej pajęczyn przędziorków. Opryski dzisiaj im zrobiłam Promolanem
Bratki i motyle cudowne.
Będzie git Jolu. teraz już na 100%. Obwódka wokół studni po dosadzeniu w kącikach wygląda świetnie. jak zwykle szefowa miała rację Z przodu przed kulkami to lawenda? gdzie ty ją o tej porze kupiłaś?