Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Sebek 21:35, 18 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Sledzę wszystkie Twoje poczynania z wielkim zainteresowaniem ale i strachem, bo ile można wytrzymac fizycznej pracy w krótkim okresie czasu. Troszkę sobie odpuśc bo potem z nudów umrzesz no chyba ze planujesz wszystkim na Ogrodowisku kulki posadzic i uformowac. Szanuj zdrówko.

Bogdziu ja twierdzę, że ja w dzieciństwie ADHD miałam tylko wówczas tego nie diagnozowano szalona byłam, ale ponieważ bardzo dobrze sie uczyłam to mnie do szkoły specjalnej nie dali
Gdybym nie miała roboty to bym umarła, taka sama jestem w pracy, taka byłam w szkole. Mam jedną wadę jestem strasznie niecierpliwa i drugą nie cierpię gotować... Ale ogród uczy mnie cieprliwości i wycisza po stresującym dniu. Przez cały tydzień będę się napawać widokiem ogrodu, po warunkiem, że przed zmrokiem do odmu wrócę ...
A kulek jeszcze nie umię dobrze formować, ale się uczę, jak już mi będą takie jak Danusi wychodzić to będę objazd ogrodowiska robić w celu kulkowania

No ja troszkę też mam ADHD, ale z nauką u mnie gorzej

A objazd już śmiało możesz robić, bo kule wyszły super
MilenaP 21:54, 18 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
W końcu podjazd jest gotowy i bukszpany ze starego domu przeprowadzają się, rok wcześniej niż gospodarze. Na razie zajęły miejsce, w którym bedą rosły bambusy, gdyż w miejscu dedykowanym dla nich jest jedna wielka dziura...

to zdjęcie mnie wzruszyło - dom moich marzeń! fantastycznie
Joanka 21:54, 18 mar 2012

Wow...... nic chyba innego nie jestem w stanie powiedzieć

Też jestem niecierpliwa i nie umiem gotować....... kuchenne prace odwala za mnie M.
Marzenko Bardzo owocnie ten weekend spędziłaś
Madzenka 21:57, 18 mar 2012

Joanka napisał(a)
Wow...... nic chyba innego nie jestem w stanie powiedzieć

Też jestem niecierpliwa i nie umiem gotować....... kuchenne prace odwala za mnie M.
Marzenko Bardzo owocnie ten weekend spędziłaś

Joasiu, bardzo pracowicie i jak ja to lubię. Jak się w ogrodzie wyszaleję, to potem w domu i pracy spokojna jestem
Madzenka 21:59, 18 mar 2012

MilenaP napisał(a)

Milenko to stare czasy, chyba 2009 rok teraz trochę inaczej wygląda Dziekuje za miłe słowa. Teraz dużo jest takich projektów, więc jest w czym wybierać. A nas zainspirowały nowoczesne domy stojące w Alpach
Bogdzia 22:06, 18 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Sledzę wszystkie Twoje poczynania z wielkim zainteresowaniem ale i strachem, bo ile można wytrzymac fizycznej pracy w krótkim okresie czasu. Troszkę sobie odpuśc bo potem z nudów umrzesz no chyba ze planujesz wszystkim na Ogrodowisku kulki posadzic i uformowac. Szanuj zdrówko.

Bogdziu ja twierdzę, że ja w dzieciństwie ADHD miałam tylko wówczas tego nie diagnozowano szalona byłam, ale ponieważ bardzo dobrze sie uczyłam to mnie do szkoły specjalnej nie dali
Gdybym nie miała roboty to bym umarła, taka sama jestem w pracy, taka byłam w szkole. Mam jedną wadę jestem strasznie niecierpliwa i drugą nie cierpię gotować... Ale ogród uczy mnie cieprliwości i wycisza po stresującym dniu. Przez cały tydzień będę się napawać widokiem ogrodu, po warunkiem, że przed zmrokiem do odmu wrócę ...
A kulek jeszcze nie umię dobrze formować, ale się uczę, jak już mi będą takie jak Danusi wychodzić to będę obajzd ogrowiska robić w celu kulkowania

Ja ADHD nie miałam ale zawsze byłam bardzo obowiazkowa i zawsze też upierałam się przy swoich poglądach. Raz mi nawet polonista zachowanie obnizył na półrocze a mamie powiedział że za to że mu autorytet podrywam bo udawadniam ze nie ma racji i przyznał że to ja mam rację ale nie mogę mu autorytetu podrywac. Zaimponował mi tym ze umiał mi przyznac rację i nawet mu darowałam to obnizone zachowanie. Myśle ze dzis żaden n-l by tak nie powiedział.
Madzenka 22:13, 18 mar 2012

Bogdziu ale ty jesteś same dobro, dla nas wszystkich. To i uparta troszkę musisz bo byśmy Cię wszyscy niecnie wykorzystywali
Bogdzia 22:31, 18 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bogdziu ale ty jesteś same dobro, dla nas wszystkich. To i uparta troszkę musisz bo byśmy Cię wszyscy niecnie wykorzystywali

KasiaWB 23:12, 18 mar 2012

Marzenko, robota pali Ci się w rękach wspaniale wszystko zaplanowałaś, piękny dom w pięknym otoczeniu. Już nie mogę doczekać się lata u Ciebie będę miała kolejną inspirację dla siebie jeśli pozwolisz
MilenaP 00:26, 19 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Milenko to stare czasy, chyba 2009 rok teraz trochę inaczej wygląda Dziekuje za miłe słowa. Teraz dużo jest takich projektów, więc jest w czym wybierać. A nas zainspirowały nowoczesne domy stojące w Alpach

wiem, że teraz jest inaczej, ale to nie zmienia faktu, że dom idealny bomba
przeczytałam dziś cały Twój wątek. Kolejna zakręcona i mega pracowita kobietka. Tak trzymać. Ja też jutro szaleję