Wysiałam. Ale ona od razu (tzn. w kolejnym roku) złapała rdzę i nie dałam rady uratować. Wycięłam. Nasiona mam jeszcze do dziś, bo ich było dużo - mże powinnam jeszcze raz wysiać?
Ale malwy nadal się mnie trzymają, tyle tylko, że na gotowo, jednosezonowo kupuję:
Kochani jeszcze raz zapytam was, odnośnie lilii..
Zawsze kupowałam na wiosnę.Mam ochotę na kilka.Znalazłam juz je w sklep.cebulekwiatowe.pl/pol_m_SEZON-WIOS...ilia-Lilium-186.html.
W ubiegłym roku na wiosnę u nich zmawiałam .Wszystkie lilie były ładne, spore.W tym roku dużo od nich mi nawet dało przybyszowe małe.
Ale nigdy nie sadziłam na jesień. A właściwie.To jest pytanie.Kiedy najlepiej je sadzić ? W sierpniu, czy wrześniu można ??
Macie doświadczenie to mi podpowiedzcie, proszę
Ja też kocham lilie i liliowce bardzo
!5 zł, to jeszcze znośna cena. Są o wiele, wiele złociszków droższe.I sama nie wiem, czemu one takie drogie
Czami warto kupić, a nawet lepiej z kwiatem, bo widać co kupujemy.Bo pomyłki i tutaj też są.
thuja
bukszpany z tyłu kuklik i orlik
rozplenica tylko która wyższa czy niższa podoba mi się hameln
a krajem ta moja czerwono brązowa unicina rubra czy jakoś tak
Nie wiem jak to sie stało, że jak tak dawno u Ciebie nie byłam... Nadrabiam zaległości, bo bardzo lubie Twój ogród. Czytam, że już po weselu) Szczęścia Młodej Parze!