I znów sie rozmarzyłem Hmmm jak ja kocham to miejsce widze na zdjęciach jak to wszystko sie rozrasta i widze obeliski hi hi i i mam w oczach opowieści przez Alinki jak od niej wyjechaliście hi hi hi ale nie przejmuj sie my tak samo wracamy do domu hi hi hi
Dalie w kupie a skąd ta myśl ? czemu tak, jak przechowasz to będziesz mieć dobrą już kolekcyjkę
liście dali takie sobie do kompozycji, a moja na słońcu mdleje nie wiem czemu i się zastanawiam jakie właściwie powinny mieć warunki / muszę poczytać/
a Twoje cały czas w słońcu ?
Pszczółko, czy ta limonkowa malwa nie wzeszła? Bo nie pokazujesz...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Wysiałam. Ale ona od razu (tzn. w kolejnym roku) złapała rdzę i nie dałam rady uratować. Wycięłam. Nasiona mam jeszcze do dziś, bo ich było dużo - mże powinnam jeszcze raz wysiać?
Ale malwy nadal się mnie trzymają, tyle tylko, że na gotowo, jednosezonowo kupuję:
O masz, rdzę złapała. Moja już kolejny rok sobie radzi, a w tym to nawet nadzwyczaj wielka wyrosła, ale i gęsta przy tym.
Ładna ta powyżej.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Nie ma aż tak pięknego widoku jak u Ciebie ale w moim przybytku przez cały dzień zasłony odsunięte