Wszystkiego po trochu
11:18, 22 lip 2015
Muszę się przyznać,że robiłam w ostatnich dniach nową grządkę dla moich RH, jeszcze nie jest skończona, ale RH już przesadzone w nową ziemię, mam nadzieję że teraz nabiorą właściwych kolorków- tzn zielonych- bo miały widoczne niedobory, były za głęboko wsadzone i w zbyt zasadową ziemię.
a to efekty mojej pracy, folia oddziela zasadową ziemię od wymienionej w dole
Bogdzia pewno mnie za to nie pochwali, że teraz wzięłam się za przesadzanie, ale jestem niecierpliwa i już nie mogłam czekać
Te Rh wysadziłam dwa lata temu z zagęszczone rabaty i nie przygotowałam dla nich odpowiedniego stanowiska, dopiero teraz to zrobiłam.
Są to kilkunastoletnie okazy, zagłuszane przez inne dlatego mają takie ogołocone nogi. Przed nimi posadziłam na wiosnę dwie hortensje Magical Moonlight, ale udało mi się ukorzenić dwie sadzonki więc je tam dosadzę
a to efekty mojej pracy, folia oddziela zasadową ziemię od wymienionej w dole
Bogdzia pewno mnie za to nie pochwali, że teraz wzięłam się za przesadzanie, ale jestem niecierpliwa i już nie mogłam czekać

Te Rh wysadziłam dwa lata temu z zagęszczone rabaty i nie przygotowałam dla nich odpowiedniego stanowiska, dopiero teraz to zrobiłam.
Są to kilkunastoletnie okazy, zagłuszane przez inne dlatego mają takie ogołocone nogi. Przed nimi posadziłam na wiosnę dwie hortensje Magical Moonlight, ale udało mi się ukorzenić dwie sadzonki więc je tam dosadzę