Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

zawitka 07:53, 16 sie 2015

Piękna ;d
Toszka 07:53, 16 sie 2015

Ach, no tak - słowo się rzekło, kobyłka u płotu na razie chroniczny brak czasu, a i zdjęć mało, bo poszły w kosmos z awarią systemu Dałam słowo to dotrzymam
U mnie właśnie niecałe 40 min pokapało - lecę lać wodę w azalie, bo wiosną będzie smutno
Madzenka 12:35, 16 sie 2015

Toszka czy zatem podac nicienie? Wiosna juz myślami ze te cholery ograniczyłam a jednak teraz znow wszedzie łażą. Dwa sezony nicieni wiosną i ciagle sie mnoza te cholery.
Co myslisz o nicieniach bo ja juz watpię. Wczoraj nagotowalam wywaru z wrotyczu, bo miałam suszone ziele z ubiegłego roku, ale to kropla w morzu potrzeb....

Toszka zakładaj watek bo nie adązam biegac po watkach i cie szukac.
malgorzata_s... 12:46, 16 sie 2015

A ją wręcz upraszam się o dużą ilość fotek bo mam silną potrzebę pooglądania zieleni i pięknych widoków właśnie dlatego że u mnie nie ma co oglądać. Nie kombinuj że ktoś będzie jojczał że wodę marnujesz bo ją też bym zmarnowała jakbym mogła.Licytować się na straty nie ma co bo dla każdego jego strata duża i smuci.Pokazuj mi zielone i już Ją zakładam od jutra rabatka w salonie już pierwszą mi synuś z Emem zaplanowali.Buziaki
dajana 13:50, 16 sie 2015

Aniu ile lat ma twoja macra ?,to już olbrzym .Tak mi sie podoba ta trawka ze kupiłam po raz drugi w ciągu tygodnia Pierwszy zakup ledwie widać ale drugi u pana Tadzia to już oko cieszy. Dzisiaj macie dożynki w Ropczycach, syn się śpieszył żeby dojechać bo od pewnego czasu mieszka w Rzeszowie buduje tam nową fabrykę a że wczoraj zakupił tam ziemię dla firmy to i dożynki musi zaliczyć grzecznościowo hi,Kazdy wolny czas spędza na lotnisku a tu mu przyszło zbiór plonów świętować.To chyba blisko ciebie .U mnie już upału dzisiaj nie ma. Burza ,wieje i zaraz chyba lunie.Proszę o zdjęcia z dzisiejszego surfowania
Mala_Mi 14:49, 16 sie 2015

dajana napisał(a)
Aniu ile lat ma twoja macra ?,to już olbrzym .Tak mi sie podoba ta trawka ze kupiłam po raz drugi w ciągu tygodnia Pierwszy zakup ledwie widać ale drugi u pana Tadzia to już oko cieszy. Dzisiaj macie dożynki w Ropczycach, syn się śpieszył żeby dojechać bo od pewnego czasu mieszka w Rzeszowie buduje tam nową fabrykę a że wczoraj zakupił tam ziemię dla firmy to i dożynki musi zaliczyć grzecznościowo hi,Kazdy wolny czas spędza na lotnisku a tu mu przyszło zbiór plonów świętować.To chyba blisko ciebie .U mnie już upału dzisiaj nie ma. Burza ,wieje i zaraz chyba lunie.Proszę o zdjęcia z dzisiejszego surfowania

Moja macra Aureola ma 3 lata.

Ropczyce blisko mnie..coś ok. 40kn. Musisz wybrać sie z synusiem do Rzeszowa

U nas jeszcze jest ładna pogoda.. wykorzystaliśmy ją

Foty z surfowania podobne do poprzednich
Sukcesy

Porażki

Mala_Mi 14:51, 16 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
A ją wręcz upraszam się o dużą ilość fotek bo mam silną potrzebę pooglądania zieleni i pięknych widoków właśnie dlatego że u mnie nie ma co oglądać. Nie kombinuj że ktoś będzie jojczał że wodę marnujesz bo ją też bym zmarnowała jakbym mogła.Licytować się na straty nie ma co bo dla każdego jego strata duża i smuci.Pokazuj mi zielone i już Ją zakładam od jutra rabatka w salonie już pierwszą mi synuś z Emem zaplanowali.Buziaki

Róża faworytka czyli Nostalgia..

Na pewno wyleczyłam sie z różyczki.
Mala_Mi 14:54, 16 sie 2015

Madzenka napisał(a)
Toszka czy zatem podac nicienie? Wiosna juz myślami ze te cholery ograniczyłam a jednak teraz znow wszedzie łażą. Dwa sezony nicieni wiosną i ciagle sie mnoza te cholery.
Co myslisz o nicieniach bo ja juz watpię. Wczoraj nagotowalam wywaru z wrotyczu, bo miałam suszone ziele z ubiegłego roku, ale to kropla w morzu potrzeb....

Toszka zakładaj watek bo nie adązam biegac po watkach i cie szukac.

Ja też wątpię.. trzy lata systematycznych nicieni i zamiast mniej to więcej.. najmniej było po chemii.

Lukasz2013 14:54, 16 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Foty z surfowania podobne do poprzednich
Sukcesy

Porażki

Mała Mi to ty na fotkach? Jestem w szoku! Gratuluje.
Mala_Mi 14:55, 16 sie 2015

zawitka napisał(a)
Piękna ;d

Piękna ma ponad metr średnicy

A jej siostra po 2 latach... z podziału... ma ...10 cm.