Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Typografia ogrodu 21:35, 23 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
i tylko dla wytrwałych, którzy lubia byc męczeni małe betonki - na duże muszę poczekać sama bo obiecałam M że wytrzymam dla bezpieczeństwa tydzień.

do małej zeszłaorocznej gwiazdy dołączyła duuuuża.... (chyba jako pierwsza robię już dekoracje na Boże Narodzenie)

no co ty w UK już bombki sprzedają i ozdobygwiazdy superogród masz przepiękny
Typografia ogrodu 21:33, 23 sie 2015

Do góry
i lampa nad biurko - jeszcze brak kabla i wnętrzości ale to lada moment

Skąpana w słońcu 21:33, 23 sie 2015

Do góry
Elik napisał(a)
Ewa, piękna jest! Ja dzisiaj przypadkiem kupiłam sobie "BYLINĘ" Nie wygląda co prawda jak Twoja Cranberry Cupcake, ale PRAWIE (taaaa.... ale prawie robi jednak różnicę ) W każdym razie nie mogłam się powstrzymać.
A napiszesz mi jaka ona jest wysoka? Tj. Cranberry C.?

Sięga tak do kolan

Moje ukochane miejsce na ziemi 21:32, 23 sie 2015

Do góry
pisałam ostatnio, ze planuję zmiany w ogrodzie,
zmusiły mnie do tego upały i brak deszczu,
wiele rzeczy muszę pozmieniać

zaczęłam od schodów wejściowych...drażniły mnie niemiłosiernie
fajne doniczki, ciekawe nasadzenia, elementy dekoracyjne odchodziły na drugi plan, boooo straszyły stare schody ...

mam nadzieję, że po niedzieli będę miała już pięknie
płytki kupione podkład zrobiony...jutro układanie

a potem moje działanie...

nie chcę plątać się z łopatą Gościowi od układania płytek...

stan obecny

Jak więcej błędów nie popełnić...... 21:31, 23 sie 2015

Do góry
Deszczu nadal nie ma ogród schnie w oczach trwnik odpuściłam, rośliny tylko staram się utrzymać przy życiu.

Makowo na Kociewiu 21:30, 23 sie 2015

Do góry
Kasiu ja nie wiem jak mogłam przegapić zakup Lavender Flower Circus, no jak? Dlaczego nie trabiłaś ze ona taka piekna jest!!!
A to zdjecie musze zacytować! Bo to zachwycajacy duet. Gdzie sie poznałaś z Gemmą?

Z Harknessa mam tylko Claire Marshall ale powiem Ci ze cudo! Chyba musimy sie z produktami tej fIrmy lepiej poznać

Gospel była za czerwona na mojej rabacie z fioletami... I przesadziłam ja do malinowych...I chyba padła.....
Jutro zrobie fotkę malinowego red Leonardo, zachywca mnie, po prostu boski jest. Powinnaś go zakupić
Ogrodowy spektakl trwa ... 21:30, 23 sie 2015

Do góry
Frederic wielkokwiatowa w tym roku mocno spóźniona z kwitnieniem więc będzie długo

Rozarium Uestern - ma przyjemny zapach, niezawodna z obfitością kwitnienia

krzak mojej nn
róże kwitną i hortensje teraz - i dylemat róże czy hortensje

Typografia ogrodu 21:29, 23 sie 2015

Do góry
i tylko dla wytrwałych, którzy lubia byc męczeni małe betonki - na duże muszę poczekać sama bo obiecałam M że wytrzymam dla bezpieczeństwa tydzień.

do małej zeszłaorocznej gwiazdy dołączyła duuuuża.... (chyba jako pierwsza robię już dekoracje na Boże Narodzenie)

Typografia ogrodu 21:25, 23 sie 2015

Do góry
i ogólne...

Ogrodowy spektakl trwa ... 21:25, 23 sie 2015

Do góry
Różany serwis, zakwitły jesiennie i też cieszą

Grace

ma nadal ładne jasno zielone listki

jakaś wielkokwiatowa

budzi się Artemis - wychwalana na forum - ja poczekam z opinią do ub roku - na razie ok jak wszystkie niemki

Ogród Agi K. 21:19, 23 sie 2015

Do góry
AgnieszkaK napisał(a)
Wkleję jeszcze fotki z ostatnio poprawianej rabaty. Może doradzicie czy te mocno różowe hortki tu pasuja? Niebieskie już rosną, wsadziłam też verbenę patagońską i spodobało mi się to połączenie żółtych berberysów Maria i Verbeny. Planowałam co prawda wsadzić ją w zupełnie innym miejscu, ale po przymiarkach wylądowała tutaj. Cały czas myślę z czego zrobic tu ekran ochronny (słonce spaliło mi hortki). Chę go pociągnąc od berberysów do forsycji, "po elce". Dać szmaragdy i przestać już zamęczać Was i siebie?

Witaj Też jestem nowa. Właśnie przejrzałam Twój wątek i tak mi ta rabata utkwiła w głowie Nie wiem co to za odmiana berberysów, ale czy po paru latach nie będą za wysokie i nie zakryją tych hortensji? Hortensje lubią wilgoć i półcień, a werbena lubi sucho i słonecznie. Raczej do siebie nie pasują.

Tak jak przedmówczyni uważam, że Twoje rabaty są zbyt wąskie. Masz tyle miejsca, wyjdź z rabatami trochę do przodu

Robisz wspaniałe kanciki, wow

Typografia ogrodu 21:19, 23 sie 2015

Do góry
fiolety...

Ogrodowy spektakl trwa ... 21:18, 23 sie 2015

Do góry
Moja rabata bylinowa jest mocno kolorowa ale to już długo przecież nie potrwa więc robię bukiety i cieszę się tym kolorem no i oczywiście snuję plany zmian - za jakieś 2 tygodnie myślę już rewoltę tu czynić

perowskię musze jakoś odmłodzić i nie wiem czy sie da, może dokupię mlodą, choć chyba znajdę młode sadzonki u mnie-

na kwitnienie kosmosów czekam - skandal

a to jeszcze okolice tarasu floksowo, jeżówkowe - na pewno powiększę stan posiadania jeżówek białych i różowych

mam w tym roku cynie za którymi się stęskniłam, miały być mocno ciemne a są takie

Moja bajka 21:17, 23 sie 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiulek dzięki za wczoraj Buziaczki

Gosiaczek to ja dziękuję. Cudownie było znów móc Was zobaczyć
Typografia ogrodu 21:15, 23 sie 2015

Do góry
Kwiatki...

Moje ukochane miejsce na ziemi 21:14, 23 sie 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Śliczne masz zakątki doniczkowe pieknie i romantycznie. A rodki i azalie podlewaj, odbija tylko teraz potzebują twojego wsparcia. Jeżowkami obcinam przypalone głowy i widzę, ze wypuszczaja nowe paki

Marzenko baaaaaaaardzo miło Cię gościć ...
właśnie wróciłam do domu, dwie godziny podlewałam,
mam tak sucho, że nawet ziemia nie chce przyjmować ziemi taka jest zbita i twarda

Hirutkowy raj:)) 21:14, 23 sie 2015

Do góry
Ogród Mirelli 21:12, 23 sie 2015

Do góry
Mysza napisał(a)
Mirelko ja myślałam o czymś takim.Berberysy czerwone, trawki gracki i wrzosy 2 kolory.

Właśnie o coś w ten deseń mi chodziło
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 21:11, 23 sie 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Nowoczesne nakrycie głowy ogrodnika..

A w głowie odwieczna pustynia tyle tego piachu leci
Typografia ogrodu 21:10, 23 sie 2015

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies