Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

Iwk4 19:36, 05 sie 2015

Olu, piękne kwiecie u ciebie. Perovska piękna. Moja mała i słabo kwitnie. Może za rok będzie lepiej.
kosolka 19:37, 05 sie 2015

Chopin pokonał mączniaka (pewnie chwilowo )

Nadpalona White Gruss An Achen

kosolka 19:42, 05 sie 2015

Kończę moimi ulubienicami Im koloru nie braknie
kosolka 19:43, 05 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Olu, piękne kwiecie u ciebie. Perovska piękna. Moja mała i słabo kwitnie. Może za rok będzie lepiej.

Iwonko, dzięki.
Ja moją sadziłam jesienią. A Ty? Bo nie pamiętam.
Nallar 20:09, 05 sie 2015

Lubię przychodzić do Twojego ogrodu Olu, jest tyle kwiecia.....Zdjęcie bzyczka cudniste.
Może i ja kiedyś też doczekam się takich kolorków na ogrodówkach.
kosolka 20:14, 05 sie 2015

Przez Iwonke Wlazlam do Lukiego zobaczyć bylinowke.. I się tylko zdolowalam. Ma cudowna!!!!

Edytuje, bo oglądałam naparstnice. Kilka kwiatkow było już uschnietych, myślę że dam radę zebrać nasionka. Wcześniej nie wiedziałam jak to wygląda A ja głupia bezmyślnie ścielam pierwszy przekwitniety wielki kwiatostan i wywaliłam!
malkul 20:38, 05 sie 2015

kosolka napisał(a)

to naparstnice? teraz to są ujęcia robione? kwitnie jezcze?
Nallar 20:38, 05 sie 2015

kosolka napisał(a)
Przez Iwonke Wlazlam do Lukiego zobaczyć bylinowke.. I się tylko zdolowalam. Ma cudowna!!!!

Edytuje, bo oglądałam naparstnice. Kilka kwiatkow było już uschnietych, myślę że dam radę zebrać nasionka. Wcześniej nie wiedziałam jak to wygląda A ja głupia bezmyślnie ścielam pierwszy przekwitniety wielki kwiatostan i wywaliłam!

Olu, Ty już mi o ogrodzie Łukasza nic pisać nie musisz......Byłam w nim i widziałam go na własne oczy (a taaaakie wielkie mi się zrobiły)
Luki stworzył piękne miejsce, ale tak jak piszesz można się zdołować.
Muszę poczytać kiedy i jak wysiewać nasionka naparstnicy bo nigdy tego nie robiłam.
Podobnie jak Ty z naparstnicy ja ścięłam kwiatostany orlików, wyciepałam je za płot a dziś mam pełno siewek. W przyszłym roku będzie orlikowa łączka.

kosolka 20:41, 05 sie 2015

malkul napisał(a)

to naparstnice? teraz to są ujęcia robione? kwitnie jezcze?

Noooooooooo!! cały czas wyłażą nowe kwiatuchy
kosolka 20:43, 05 sie 2015

Nallar napisał(a)

Olu, Ty już mi o ogrodzie Łukasza nic pisać nie musisz......Byłam w nim i widziałam go na własne oczy (a taaaakie wielkie mi się zrobiły)
Luki stworzył piękne miejsce, ale tak jak piszesz można się zdołować.
Muszę poczytać kiedy i jak wysiewać nasionka naparstnicy bo nigdy tego nie robiłam.
Podobnie jak Ty z naparstnicy ja ścięłam kwiatostany orlików, wyciepałam je za płot a dziś mam pełno siewek. W przyszłym roku będzie orlikowa łączka.

Ech... Będę się może trochę wzorowac.. Trza być miszczem żeby od razu takie cudo stworzyć, tak za pierwszym razem..

Ja też zamierzam mieć orlikowa łączke Dostałam dużo nasionka i mam moje wyhodowane od wiosny