Ładnie wyszło. Można sobie wyobrazić, jak będzie wyglądał ogród, gdy wszystko się rozrośnie.
śliczne annabelki. Moje leżą po deszczach i wyglądają niespecjalnie. Jutro spróbuję je czymś podeprzeć, bo aż mi żal.
Tak, to Silverki - w tyok roku wyjątkowo późno zakwitają...
Anabelle w tym roku mnie mocno wnerwiły - mimo powiązania leżą i wyglądają nieporządnie... Silvery też po pewnym czasie zwieszają głowy, ale w małym stopniu, wiązania nie wymagają
Ogólnie bardzo je polecam Tylko mają jeden minus - zakwitają późno...
Hosta i rozplenica posadzone W nowych miejscach, oczywiście mają go za mało... Muszę coś lepszego wymyślić, tylko... już nie wiem w którym miejscu...
Liść jest ogromny
Gosiu, dzięki, Przebiłam się przez zielska i ledwo żyję. Ale udało się ogarnąć mniej więcej to, co wyrosło. Kompost już nie dał rady, co więcej wykorzystałam wszystkie worki z przydziału na odpady zielone, a sporo jeszcze do zrobienia
Agnieszko rabatka różana będzie jednak kolorowa, wszystko przez mojego eM. Uznał że jeśli ja nie mogę się zdecydować to on podejmie decyzję za mnie.
Do moich Charming Cover i White Cover dołączyła, róża o nazwie Friesia i 3 wielokwiatowe na których to brakowało etykietek znamionowych.
To Friesia.
A to sieroty bez imion.
Na różance będą jeszcze bylinki, ale jest zbyt gorąco na pracę w ogrodzie i to będzie musiało poczekać.
Chcę dokupić liatrę, co jeszcze? no właśnie, co jeszcze.Dziewczyny (buziaki dla Was) podpowiedziały tyle możliwości że zdurniałam, postanowiłam ochłonąć i pomyśleć.
Jeśli nie masz zawilcy to mogę się z Tobą podzielić
To tak jak ja Mam i ogrodowe, i bukietowe, ciągle mi mało, tylko miejsca powoli zaczyna brakować.
Twoje tawułki także ogniste
Może pamiętasz,że mam bodziszki wspaniałe i mogę podesłać trochę sadzonek
Wszystkiego dobrego Aniu