Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród na glinie 22:01, 21 sie 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)

i takie stokrotkowate coś mam jeszcze

Ja takie 'coś' tylko różowe kupiłam jako bodziszek
Ogród Małej Mi - sezon 2015 22:01, 21 sie 2015

Do góry
kasiek napisał(a)
Ale tu cisza.... daj znak życia kobieto!

Kasia emocje Muminkowe i emocje w pracy.. miałam dziś sądny dzień.. nie wiem jak się nazywam.. gorzej.. poniedziałek będzie gorszy

Ale wlazłam na dach i mam focie z góry... z góry wszytko wygląda płaskie.. nijakie.. wolę oglądać z dołu.

Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:59, 21 sie 2015

Do góry
Dziękuję za gratki dla całej Doliny Muminków ..... przypomina to życzenia na święta. Na szczęście nie ma tego samego na każdym wątku.... jakoś zdzierżę tę niesubordynację.. a potem poczytam o tym np pod odcinkami Maja w Ogrodzie
Dlatego foci nie będzie. Bo teraz to tylko taka osobista focia jest.. i nie ma nic wspólnego z ogrodem..

Muminek urodził się w sposób naturalny o godzinie 0.55.. mierzy 57 cm i waży 3760. Na imię mu Olaf.. ale ksywkę jakaś wynajdę i dla niego Synuś dzielnie asystował i nie został zbesztany przez połowicę Muminek junior ma długie ciemne włosy.. ale to nic nie znaczy, bo mozę być jak z Felkiem..zrobi się potem blondynek
Dziś w szpitalu snuliśmy plany na przyszłość... przyszłość dziadków... jedna z wizji to to, że się obaj dobiorą do kosiarki.. i wykoszą.. wszytko i do równa..z rabatkami.. Bo dwa Muminki to nie znaczy razy dwa.. to znaczy do kwadratu!!
Ogród po kawałku się podlewa..
Jestem w polu 21:59, 21 sie 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Francuskiej nie da się pomylić z żadną inną Z Twojego opisu wynika że o niej mowa ale tak dla pewności Zdjęcie z mojego ogrody

Dlaczego ją ścięłaś ? ona kwitnie do samej jesieni

Takie miała kwiatostany tylko już suche, ale nie dlatego, że cała była sucha. Listki ma zielone. Nie wygląda najdorodniej, bo kiepskie miejsce miała (trochę w cieniu). Posadziłam ją przy innej lawendzie i ta ją trochę zakrzyczała. A może dlatego przezimowała
Ogród na glinie 21:58, 21 sie 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)

Ale ten krwawnik u Ciebie fajnie wygląda i pasuje do innych roślinek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:54, 21 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dzisiaj trawnik poszedł pod nóż i aż sobie fotkę telefonem cyknąłem na pamiątkę Wreszcie mi się podoba Jeszcze tyle raz chwasty w nim bofixem potraktuję i będzie git

Wgrałem z telefonu i trawnik wcale dobrze nie wyszedł Jaki wniosek? Musze zawsze używać fotoszopa

PS - prawidłowy rozmiar mam 44,5 - ale buty mam od 43 do 45 O tej części garderoby popisać mogę, bo lubię

Cholewcia, ale murawa!
Zatkało mnie
Wdech... Wydech... Wdech...
1...2...3...4...
Ommmmmmmmmm....
Odcienie zieleni 21:54, 21 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Obiecane Evergoldy - wczoraj już nie dałam rady.

Super, piękne, kiedy moje takie będą ???
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 21:53, 21 sie 2015

Do góry
Flower1 - witaj morze rosnąć mój ma pełne słońce i przeciąg w zimie i w lecie i nic mu nie jest teraz kiedy jest susza klony podlewam lekko ale stale aby miały wilgoć aby nie schły na słońcu.

______________________________________________________________________________________________________________

U mnie dziś chłodniej ale susza nadal jest a znowu podobno upały mają być aż strach myśleć co z roślinami będzie to co mogę to podlewam a reszta walczy o przetrwanie z żywiołem.
Gunera jedna z trzech zmarnowana przez myszory musiałem wykopać do donicy i widzę poprawę bo liście ładnie idą do góry nowe

Reszta w ogrodzie egzotyków ma się wspaniale jest to dla nich dobra pogoda jak dla juk i agaw itp. tylko trzeba podlewać dobrze że mam oczko to woda jest co jakiś czas dolewam do oczka wody aby rośliny wodne miały też dobrą kondycję i tak ciągniemy do przodu. doję trochę żółci na rozweselenie oka i uciekam bo jutro do pracy od rana

Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 21:51, 21 sie 2015

Do góry
niesamowita magical saphire.Fioletowa a jednoczesnie jakby pochlapana rozem.Zdjecie tego nie oddaje
Jestem w polu 21:51, 21 sie 2015

Do góry

Warmia napisał(a)

Francuska ma duży kwiatostan z płatkami na górze, czy tak? Wysadziłam ją w zeszłym roku z doniczki nie wiedząc, że ona nie zimuje Niestety nie zrobię już zdjęcia, bo dzisiaj ją ciachnęłam. Czyżbym się, aż tak pomyliła? A jest jeszcze jakaś inna lawenda podobna do francuskiej?

Francuskiej nie da się pomylić z żadną inną Z Twojego opisu wynika że o niej mowa ale tak dla pewności Zdjęcie z mojego ogrody

Dlaczego ją ścięłaś ? ona kwitnie do samej jesieni

Hortensjada 21:49, 21 sie 2015

Do góry
derbowianka napisał(a)
Bożenko, przepiękne masz hortensje. Ja dopiero w tym roku je odkryłam. Żałuję że tak późno. Czy możesz mi napisać które tak pięknie przebarwiają się na różowo?

Vanille Fraise, w zeszłym roku o tej porze były juz różowe, w tym dopiero niektóre różem muśnięte

A będą takie

Od nowa ... na przekór wszystkim 21:48, 21 sie 2015

Do góry
Zdjęcia stipy dla Magdy

rozmawiałyśmy o siewkach i są malutkie

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 21:48, 21 sie 2015

Do góry
babka napisał(a)
Dziewczyny doradźcie mi czym mam wypełnić to miejsce ? Brakuje mi kwiatów, prócz czerwonych języków Baronów jest tylko zieleń.
Ever Goldy dosadzę jeszcze na początku i na końcu. Mam jedną sadzonkę w donicy, podzielę ją i uzupełnię.
Pod tujami będą w rzędzie tulipany ale chciałabym by coś jeszcze je zasłaniało

i co dosadzić tutaj by trochę ożyło ?

Ale ładna rabatka.
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 21:47, 21 sie 2015

Do góry
The Bride- na zasadowym stanowisku jest z odcieniem rozowego, na kwasnym z odcieniem niebieskiego.

Dla odmiany czas na zmiany... 21:47, 21 sie 2015

Do góry
Żółwik

jeżówkowo

Odcienie zieleni 21:47, 21 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Obiecane Evergoldy

Piękniste!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:46, 21 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dzisiaj trawnik poszedł pod nóż i aż sobie fotkę telefonem cyknąłem na pamiątkę Wreszcie mi się podoba Jeszcze tyle raz chwasty w nim bofixem potraktuję i będzie git :

Chyba nie chodzisz po nim w buciorach?
Na taki trawnik to tylko gołe stópki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:45, 21 sie 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Seba, zazdroszczę Ci ruchów łopatą, ja nie jestem w stanie wbić wideł w moje klepisko A tak bym chciała coś podziałać...
Trawnik masz socysty, szmaragdowy, do zjedzenia eh...
I rozmiar buta 45 fiu fiu...
Naskrobię Ci coś na priv. Ale nie w sprawie obuwia

Dzisiaj trawnik poszedł pod nóż i aż sobie fotkę telefonem cyknąłem na pamiątkę Wreszcie mi się podoba Jeszcze tyle raz chwasty w nim bofixem potraktuję i będzie git

Wgrałem z telefonu i trawnik wcale dobrze nie wyszedł Jaki wniosek? Musze zawsze używać fotoszopa

PS - prawidłowy rozmiar mam 44,5 - ale buty mam od 43 do 45 O tej części garderoby popisać mogę, bo lubię
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 21:39, 21 sie 2015

Do góry
babka napisał(a)
Czy to jesień już ?

Coraz lepszy z Ciebie fotograf
Kula super jest Będzie wiecej? Czy tylko jedna?
Podziwiam, że w ogóle się podjęłaś samodzielnego kulkowania
Na Łowieckiej 21:39, 21 sie 2015

Do góry
Sis śliczna!
u nas jest 3ka rodzeństwa i każde inne wcale nie jesteśmy do siebie podobni moje dzieciaki do siebie też nie!

no i najlepszego na 5 rocznicę ślubu-kolejnych szczęśliwych i miłosnych życzę

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies