Napiszcie mi czy taki zawijas z cisa będzie dobrze wyglądał???
Coś mnie nie przekonuje, ale innego pomysłu nie mam żeby zasłonić skrzynki...
Tu gdzie wbity patyk, będzie jaśminowiec. Obok (w lewo)jest studzienka i nie mogę nic posadzić, a krzaczor jaśminowca akurat powinien ją zasłonić. A dalej na prawo będzie różanka.
Jaka zieleń tej stipy ...niesamowita I to wszystko z sadzonek, czy trochę z siewek tez masz?
I super fotka rabaty trawiastej- imponujące takie rozrośniete trawy....Ja sadziłam wczoraj u siebie i nie wiem czy nie za ciasno...jak zwykle zresztą
Witam, mam problem z moimi choinami. Jesienią zeszłego roku wsadziłam z donic 5 drzewek. Na wiosnę zaczęły brązowieć im igły, podlewałam je Pinvitem i dość późno puściły młode przyrosty. Teraz widzę, że świeże igłach również brązowieją. Opryskałam je 1 x Amistarem 250 SC. Proszę o radę co mam robić dalej?
kupiłam pojemnik plastikowy w C, taki jak używają do na budowach do mieszania, mam też beczkę 200l, i 90l, oraz mniejszą na gnojówki
zbieram wodę z tarasu i daszku nad gankiem, teraz myślę aby zbierać wodę z dachu domu, chce podpiąć ją pod rynnę, ale na razie to śpiewka przyszłości