Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 13:00, 31 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Fiu, fiu, ale pomidorrro...

Ale i tak najpiękniej wygląda ogród ..żółty ogród.. w różnych odcieniach limonki, żółci i zielonego.. fajnie to wygląda.. tak porządnie i schludnie

Aniu, kiedyś nie byłam fanką żółtego, ale te odcienie naprawdę mają moc. Rozjaśniają ogród w pochmurne dni, dodają energii temu ogrodowi, tak więc przeprosiłam się z żółtym i jestem mega zadowolona z obecnego efektu.

A na pomidory czekam już z wielką niecierpliwością, zapach mają obłędny. Cieszę się jak dziecko, że mi coś tam jednak wyrosło i nie choruje póki co

Pozdrawiam serdecznie
siakowa 13:00, 31 lip 2015

Enya73 napisał(a)

A piesa i kota też będziesz wyprowadzać?

piesa nie poznałam bo uznałas że jest większy ode mnie a kot przede mną uciekał więc....
Enya73 13:01, 31 lip 2015

noemi napisał(a)

To miejsce jest cudowne ! Uwielbiam

Madziu, dziękuję, dla mnie też ulubione i najlepszy z niego widok na cały ogród
Madzenka 23:55, 01 sie 2015

Uwielbiam Twoj zakątek anabelkowy.

Pomodorki mam w wielkiej donicy
Anusia 08:42, 02 sie 2015

Enya73 napisał(a)
I w końcu w altanie zagościły cudnej urody mebelki, to się pochwalę

To idealne miejsce na letnie upały, teraz będziemy mogli w końcu w pełni korzystać z tej altany.

I jeszcze kilka zakątków

Pięknie, nie mogę się napatrzeć. Zejście schody bardzo mi się podoba.
Enya73 09:20, 02 sie 2015

Dziękuję miłe koleżanki Cieszę się, że Wam się podoba

Wczoraj nie zdążyłam wrzucić fotek, więc nadrabiam z rana

Nie wiem, kto mnie odwiedza, bo rzadko ktoś coś pisze, ale chciałabym abyście wiedzieli, że wcale nie oczekuję wiecznych pochwał. Wystarczy mały ślad .

Altanka z nowymi mebelkami stała się naszym ulubionym miejscem wypoczynku. Wczoraj spędziliśmy tam uroczy wieczór.

Ale za nim mogliśmy usiąść w tym miłym miejscu, to trzeba było swoje zrobić. Wczoraj przycięłam żywopłocik cisowy oraz szachownicę bukszpanową.
Jeszcze 2 sezony i będzie idealnie

Muszę jeszcze pozbyć się skrzypu przy pomoście, bo strasznie się rozrósł

Enya73 09:26, 02 sie 2015

Miłego dnia
Konstancja30 10:21, 02 sie 2015

bardzo lubię spacery po tym ogrodzie ... czuję się jakbym weszła w płótno subtelnego mistrza pędzla ... ...
każdy ogród ma coś co dla mnie jest jego znakiem ... czymś niepowtarzalnym ... Anitko u ciebie za taki postrzegam ten niesamowity już (a co to będzie jesienią ) sumak ... on i wiele innych kompozycji ale on nade wszystko ...

szachownica bardzo fajnie dojrzewa i lekko wkomponowała się w całość ... to kolejny dowód jak szybko płynie czas ... wydaje się, że sadziłaś wczoraj

tak jak wydaje się, że chwilę temu rodziły się nasze córki, które od października zaczną studia ... gratuluje (bo nie miałam okazji osobiście ) Wam i córce przyszłej pani prawnik ... z tego co czytałam to obu się nam udało ... Wiktoria wybrała Kraków więc też nie będzie bardzo daleko od domu ...

wracając do ogrodu ... Anitko a dlaczego ja nie widzę mojej ulubionej kompozycji brzóz z kulkami ??? ...
ja wiem, że tu wiele moich ulubionych miejsc )))))))) ... ale jest sumak i pomost (ja skrzypu nie widzę ) ... są kostki ... panoszą się w swej dorodności hosty ... nieziemsko otula zapachem biała etola anabelek ... jest na czym spocząć i to jak ładnie ... no a gdzie som moje brzozy zapytowuje ? ... i buziam mocno
KasiaW76 11:04, 02 sie 2015

Witaj Anitko. Milo, że wróciłas wypoczęta i na "świeżym" oddechu Zdjęcia ogrodu urzekają, a meble w altanie boskie... ehhh do pozazdroszczenia

U mnie max zastój. Nic nie robie, nic nie ruszam nawet tutaj na O. nie mam kiedy posiedzieć.
Enya73 12:55, 02 sie 2015

Konstancja30 napisał(a)
bardzo lubię spacery po tym ogrodzie ... czuję się jakbym weszła w płótno subtelnego mistrza pędzla ... ...
każdy ogród ma coś co dla mnie jest jego znakiem ... czymś niepowtarzalnym ... Anitko u ciebie za taki postrzegam ten niesamowity już (a co to będzie jesienią ) sumak ... on i wiele innych kompozycji ale on nade wszystko ...

szachownica bardzo fajnie dojrzewa i lekko wkomponowała się w całość ... to kolejny dowód jak szybko płynie czas ... wydaje się, że sadziłaś wczoraj

tak jak wydaje się, że chwilę temu rodziły się nasze córki, które od października zaczną studia ... gratuluje (bo nie miałam okazji osobiście ) Wam i córce przyszłej pani prawnik ... z tego co czytałam to obu się nam udało ... Wiktoria wybrała Kraków więc też nie będzie bardzo daleko od domu ...

wracając do ogrodu ... Anitko a dlaczego ja nie widzę mojej ulubionej kompozycji brzóz z kulkami ??? ...
ja wiem, że tu wiele moich ulubionych miejsc )))))))) ... ale jest sumak i pomost (ja skrzypu nie widzę ) ... są kostki ... panoszą się w swej dorodności hosty ... nieziemsko otula zapachem biała etola anabelek ... jest na czym spocząć i to jak ładnie ... no a gdzie som moje brzozy zapytowuje ? ... i buziam mocno

Iza, bardzo Ci dziękuję, Twoje wpisy są niesamowite.
Ja to piszę z subtelnością ruskiego czołgu, a wierz mi, że bardzo się staram
Myślałaś kiedyś, żeby napisać powieść? Masz tak lekkie pióro, przy tym wiele Twoich komentarzy jest tak zabawnych, że potrafisz najgorszy dzień zamienić w cudowny

Uwielbiam Cię I oczywiście gratuluję sukcesu córki. Będę trzymać kciuki za obie nasze pociechy będziemy się wymieniać uwagami na temat studiów i ewentualnie materiałami

Już się poprawiam i wrzucam fotki Twoich ulubionych brzózek

Przesyłam słoneczne pozdrowienia