Net niestety tylko blisko recepcji - Mloda je loda i krzyczy ze wracamy do klimki do pokoju bo jej sie topi nawet nie mowcie ze ma byc 38 stopni- kto mi podleje ogrodek? Wszystko mi padnie
W planie mam kupić takie roślinki.
Nie wiem z czym najlepiej wygląda?
Czy ona się nie wykłada - nie lubię roślin, które leżą na ziemi.
Czy ktoś ją ma i coś o niej mi napisze?
Warto ją mieć?
przywędrowała do mnie druga balia
narazie robi za podstawkę dla trzmieliny
trochę mi tu te surfinie nie pasuje, no ale cóż, narazie nie mam nic innego
skrzyneczka sadownicza będzie jeszcze raz malowana i ściemnieje
O tu chce posadzić trawe milk chocolate, i tulipany icecrame, a potem po tulipanach posadziłabym kosmos czekoladowy i w planach mam 3 kule z bukszpanu bo z drugiej strony mam 5 "niby" kulCo wy na to? i do zagospodarowania mam jeszcze to co ciągnie się do ogrodzenia na samą myśl mi ręce opadają a ja ciągle z tyłu siedze i wyjść nie moge
Kasiu super że mnie znalazłaś i że się rozkręcasz. Hortensje to wdzięczne rośliny, mało przy nich pracy a jest tyle odmian ze każdy coś dla siebie znajdzie.
Ha ha ha - leżałem tylko jak mi fotkę robili i na tym się skończyło.
Irenko wpadł mi taki pomysł a zainspirowałem się szpalerem Bożenki z Hortensjady. I wiesz co mi przychodzi do łepetyny? Całkiem możliwe że pod nogi hortensjom by pasował Owies który posiada Alinka spod Klasztoru. Może wymyślą wnet sposób aby przez internet dziabnąć łopatą. ( Alinka Ty nie czytaj tego).
Zaintrygowało mnie to zdjęcie w Twojej wizytówce - pale, podobne jak u mnie, co po nich się wspina, róża? To placyk z wejściem, czy bardziej rabata? Tajemniczo...
A werbena patagońska sama się rozsiewa, czy trzeba dosiewać wiosną? Ja zaczęłam przygodę z werbeną, mam młode sadzonki z siewu własnego