No właśnie, bo zawsze mogłoby być gorzej Nie ma co narzekać , tylko mierzyć się ze wszystkim i dzielić się sukcesami, dobra energią !
Ja teraz cieszę się wszystkimi tymi kuleczkami, choć liczyłam na jeszcze więcej Niestety nie wszystkie zakwitły...
Zrzuty ekranu porobione, będę porównywać i z lupą szukać Dzięki wielkie
Za to Twoich śliwkowych mam takie zatrzęsienie, że dywan zrobiły Sama sobie narzuciłam prikaz żeby codziennie pójść do mojego "rogala" i miseczkę kompostową nimi napełnić Próbują opanować mój świat
A przy okazji o te białości zapytuję, cóż to? Na pierwszym planie pewnie jakieś zawilce? Niby też mam ale ich nie widzę Jakie to te Twoje? I co na drugim planie???
Ogólnie jak zawsze jestem zachwycona obrazkami, które pokazujesz
Jak kilim pieczołowicie tkany, to może być coś pięknego Żarnowce wiosną są wspaniałe, kto nie lubi żółtego, to traci. Czy dlatego są motywy na biało? Pierwsze kwiaty piwonii drzewiastej, i aż trzy Ciekawi mnie dalia z pąkiem o bordowych liściach
Dziękuję bardzo za pochwałę mojej fotografii ogrodowej.
Mój i wokół maj jest cudny. I chyba nas wszystkich cieszą rózne kwitnienia.
A jest w maju tego bardzo dużo
cieszę sie, że obraz sie spodobał.
I wernisaż się szykuje. Mam nadzieję, że i moje obrazy się spodobają. A w lecie na kilkudniowy plener malarski jadę.
Dziękuję i ja życzę dobrego tygodnia
Majowe ogrody są bardzo bogate w różne kwitnienia . Uwielbiam tą porę roku. A kto jej nie lubi ? chyba nie ma takiej osoby , która nie lubiłaby miesiąca maja i tych wszystkich rozkwitów i kwitnień.
Mnie wszystko cieszy , każda roślinka i każdy kwiat.