Obejrzałam zdjęcia ogrodu z okna pogodowego, fantastyczne, w ogrodzie pięknie, mnóstwo różnych rarytasików,
ach, jest się czym zachwycać. Jeszcze ptaszki i jeżyk, a właściwie jeżówka czy jeżowa, same atrakcje.
Byłaś dzielna że bez łopatki poszłaś
Ale popatrz dobrze na te swoje zdjęcia, za pięć lat najpóźniej będziesz u siebie z maczetą się przedzierać. U ciebie nasadzone na gęsto a jak widać, natura lubi zaszaleć.
Pięknie. Cieszę się że udało się uratować. Ja chyba muszę przesadzić Ryby Falls, bo nie służy mu bliskość żywopłotu thujowego. Jak widać, warto zaryzykować.
Przesadzaj, ja Rubisia w słoncu sadze ale z dobra ziemia, powinien dac rade. Widzialas porownanie fotek z arboretum co rosnie pod tujami a co pod innymi drzewami? Cos jest na rzeczy. Kasyi tez tam wszystko obumiera. To strasznie łapczywe rosliny. Trzeba sie przestawic i cisy sadzic
Rising rosnie mokrym ale ma podsypane keramzytem dobre 20 cm zeby zastoin nie bylo. I to mu chyba słuzy. Mokro ale bez zagniwania. Ma tez wiecej cienia niz slonca. Ciekawe jak z Goldenem bedzie, pisza, ze lubi słonce. U ciebie jest super zielony bo chyba bardziej cienisty zakątek? Moj żółtek jak ta lala.