A to pytanie nie wiem idę grzebać w zdjęciach, może znajdę...
Maksymalnie 4 lata ma ta po prawej stronie, pozostałe mam drugi sezon, sadzone wiosną tamtego roku przy czym nie różnią się zupełnie wielkością kwiatów, tylko ich ilością, młodsza ma po prostu ciut mniej.
A w ogrodzie i w szkółce królowały floksy - niesamowity zapach a kolory takie, że nawet Danusi trudno było podjąć decyzję, który tak a który jednak nie.
Witajcie. To i ja poproszę o poradę. Po powrocie z urlopu zastałam mój trawnik w opłakanym stanie. Nie posiadam nawadniania ani nikogo mógłby go podlewać codziennie podczas mojej nieobecności a ostanie upały niestety zrobiły swoje. Poniżej przesyłam zdjęcie nieszczęsnego trawnika. Doradźcie mi proszę co z nim zrobić. Czy jest szansa aby się odbił przy intensywnym polewaniu?
Asortyment bardzo mi znajomy Prawie jak u siebie.... ale ta roślinka dla mnie nowość.. nie znam jej Możesz ją przedstawić
Sarenka jak z fotoszopa U koleżanki skaczą przez płot o wysokości 1,5m.... sprytne są Ładne na foto, a w realu to szkodniki.. Ale bardzo piękne szkodniki Mamie zjadły wszytko w warzywniku
I tak obejrzałam wszytko.. nawet u siebie dziś nie byłam na wątku... byłam za to a Ameryce ) Jeszcze tam mnie nigdy nie było, a mam rodzinę (min ukochanego brata) co mnie zaprasza.. ale cyrki przy wizach mnie zniechęcają do wyjazdu.. poczekam, aż będą nas traktować normalnie a nie gorszy sort.