Kasi ogród mały z pierzastymi pupilami
21:19, 12 cze 2015
Naprawianie ogrodu po bezmyślnym, nieprzemyślanym obsadzaniu jest dość ciężkie. A biorę też pod uwagę, że sukces leży w mojej ciężkiej pracy ale niestety bez nakładu finansowego nie da się zrobić czegoś, co da powalające efekty. dlatego postanowiłam poprawiać swoje błędy małymi krokami i robię naprawy rabat, a nie całości. Może na efekt dłużej będę czekała ale myślę, że warto, bo mnie ta praca bardzo cieszy.
Tu bok przy wieżdzie na posesję dwa lata temu
Rok póżniej trochę uporządkowałam
...
A w tym roku znów przesadzałam, tzn wymieniłam hortensje bo niestety anabel pokłada się po deszczu więc jest teraz wanilka
i zdjęcia z przed kilku dni, niestety prowadzę walkę ze ślimakami, które skutecznie podjadaja mi trawy
Teraz czeka mnie malowanie płotu. Na dziś koniec fotorelacji resztę zmian pokażę jutro
Tu bok przy wieżdzie na posesję dwa lata temu
Rok póżniej trochę uporządkowałam

A w tym roku znów przesadzałam, tzn wymieniłam hortensje bo niestety anabel pokłada się po deszczu więc jest teraz wanilka
i zdjęcia z przed kilku dni, niestety prowadzę walkę ze ślimakami, które skutecznie podjadaja mi trawy
Teraz czeka mnie malowanie płotu. Na dziś koniec fotorelacji resztę zmian pokażę jutro